Huzurevi personeline teşekkür ettiler

Huzurevi personeline teşekkür ettiler

ABONE OL
14:17 - 04/06/2020 14:17
Huzurevi personeline teşekkür ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Münih-Allach DİTİB Camii Kadınlar Kolu, huzurevi personeline maske vererek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Münih-Allach Camii Kadınlar Kolu üyeleri, Müslümanlar için özel bölümü olan Münchenstift Hans-Sieber-Haus huzurevinde çalışan tüm personele sekiz gönüllü bayan tarafından dikilen maskeleri ve hazırladıkları hediye paketini takdim etti.

Allach Kadınlar Kolu Başkanı Fatma Şencan, “Huzurevi Gönüllüleri Projesi” kapsamında yaklaşık iki yıldır işbirliğinde olduğu ve huzurevi koordinatörü Christiane Zölebey’den maske ihtiyacını bildirince 5 günde 200 maske dikerek huzurevine teslim ettiklerini ifade etti.

Pandemi sürecinde kadar çeşitli kurumlara 5 bine yakın maske dağıttıklarını belirten Şencan, DİTİB Federal ve Eyalet Kadın Birliği koordinesinde Bavyera eyaleti genelinde gerek huzurevleri gerekse belediyelere bağlı diğer kurumların herhangi bir ihtiyacı olması durumunda yine bu tür yardımlar yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Huzurevi yöneticisi Metehan Hanlı, maskelerin çok olumlu karşılandığını gerek çalışanlar gerek huzurevi sakinleri için mutluluk verici bir olay yaşanmasına vesile olunduğunu belirtti.

Hediyeleri takdim eden heyete huzurevi personeli “Biz sizin için buradayız. Siz de bizim için evde kalın. Allach camisine sevgiler” yazılı fotoğraf gönderdi.

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.