HOCAEFENDİ MASKESİZ MUSKA YAZAMADI

ABONE OL
10:27 - 24/11/2020 10:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kimi depremi önlüyordu , kimi Cuma namazını komşu ilde kılıp geliyordu 2 dakika içinde .

Hiçbir mezhebin lideri virüs için dua bulamadı.

Hiçbir şeyh muska yazamadı.

Ne papaz büyüsü işe yaradı nede hoca muskası .

Cin çıkartacağım diyerek gelen bayan müşterileri çırılçıplak soyup göbeğine muska yazanları duymuşsunuzdur. İşte onlar bile maskesiz muska yazmaktan korkar hale geldiler. Bazı sapık hocaların cinsel hayatını kararttı bu virüs.

Hangi din olursa olsun , Allahtan ümidi kesip bilimden yardım bekliyor din adamları.

Aşıya sıra gelince ,duası tutan din yok mezhep yok. Hastalığa çare bulan tarikat yok. Varsa çıksın ortaya. Bulunmadık bir fırsat geldi. Duayı edipte hastalığa çare olan ilk cemaate katılıp günde beş yüz kere şeyhin elini öpmezsem insan değilim. Hadi , hadi işte fırsat.

Açlığa dua edersin tutmaz , kıtlığa çaren yok . Hastalık desen zaten ibadethaneler kapatıldı çaresizlikten. Kutsal yerlerin kapısına kilit vuruldu .

Bırakın geçmişle alakalı laflar söylemeyi. Halep oradaysa, arşın burada işte. Alt tarafı bir virüs , okuyup üfledin mi çözersin. Yaz bir muska…normal suya değil de alkole batırıp suyunu sür her tarafına dedin mi iş tamamdır.

Okunmuş kolonya , hoca efendinin elini yıkadığı dezenfektan filan uydur gitsin. Senelerce işsize iş , bekara koca diyerek yazdığın muska okuduğun dua gibi bir şey. Uydur gitsin !

Toz kadar virüse mi gücün yetmiyor ? Virüse gücün yetmiyorsa neye duan tutacak ki senin. Neredesiniz sahte şeyhler ? Birde gerçeğinin duası tutuyormuş gibi “ sahte şeyh “ lafı var.

Çıksın gerçek imam , gerçek papaz , gerçek şeyh , gerçek din adamı hatta diyanet işleri başkanı bir dua okusun. Hastalıkta da duanızın faydası yok ise , sağlıkta ne faydanız olacak.

Çocuğu olmayanın göbeğine yazı yazıp üflerken maske takmayı unutma. Virüse senden çare gelmez fakat hasta isen mikroplarını etrafa saçmanı maske önleyecektir.

Bir bardak suya okuyup üfleyeceksin , içenlerin hepsi hastanelik olacak sende virüs varsa.

Yazdığın muskayı alkol ile silmeden kimse boynuna takmıyor artık !

Buradan tek netice çıkar , dünya işlerinde hiçbir dinden yardım beklemeyeceksin. Ahret işlerine dua edebilirsiniz.

Dua ile olsa , virüse çare bulurdu bir din adamı . Açlıktan ölmezdi çocuklar. Dua ile olsa bir anne yıkardı dünyayı evladı için!

Dua ile bir iş yapamayacaklarsa ,Bu kadar ilahiyat mezununu ne edeceksiniz hiç düşündünüz mü ? Bu kadar imam hatipli ile ne yapacağınızı düşündünüz mü ? 15 yıl sonra çoğu sistemin sırtında bir yük yada hizmet sektöründe bir “hizmetli “ olacak.

Ne hastaya faydaları olur , ne bilime. Atomu parçalayacak halleri yok neticede. İş bulanları çalışır fakat bulamayanlar gittikçe daha çok yobazlaşacaklar, kullara din satıp ev geçindirmek için !

Gittikçe dinler daha içinden çıkılmaz haller alacak. Ne kadar zor gösterilirse o kadar çok satılır kullanım kılavuzu !

Bakın bir örnek vereyim. ; “Taharet alırken, makata kaçan suyun” orucu bozup bozmadığı merak ediliyor.”

İşte bu gazetenin başlığı .

“Ramazan ayında dikkat etmek lazım . iyice kurulayın. Yoksa içeriye su kaçarsa orucunuz zedelenir “

Buda bir hoca efendinin cevabı.

Virüse duası yok fakat g..te kaçan suyun orucu zedelemesi üzerine 2 saat konuşacak çok imam kılıklı bulurum size.

Duası tutup hastalıkları yenen bir din adamı bulursanız , peşinden gitmek için beş dakika bile düşünmeyin. İsterse ineğe saygı duysun , sizi kimler kandırmadı ki !

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.