*** Heynckes: ”Eren, büyük bir yetenek”

*** Heynckes: ”Eren, büyük bir yetenek”

ABONE OL
21:06 - 01/08/2009 21:06
*** Heynckes: ”Eren, büyük bir yetenek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Heynckes: ”Eren, büyük bir yetenek”

Almanya 1. Ligi’nde (Bundesliga) yer alan Bayer 04 Leverkusen’in teknik direktörü Jupp Heynckes, İsviçre’nin FC Basel kulübünden transfer edilen İsviçre milli takımının Türk kökenli oyuncusu Eren Derdiyok’a övgü yağdırdı

Heynckes, yaptığı açıklamada, ”Eren, büyük bir yetenek. Çok iyimser bir çocuk, fiziki açıdan ve koşuda güçlü, top yeteneğine sahip. Her zaman da çalışmaya hazır” dedi.

”Her şeyi en kısa zamanda istemesini” Eren’in tek hatası olarak değerlendiren Heynckes, ”Ancak Eren henüz 21 yaşında. Bu nedenle atak olması anlaşılır bir durum” diye konuştu.

Heynckes, Eren’in takımda belirli bazı görevlerde yer almakta zorlanmasının da normal olduğunu, buna rağmen her maçta tüm gücünü kullandığını sözlerine ekledi.

EREN’İN HEYECANI


Eren Derdiyok da, Leverkusen takımıyla çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve ilk oynayacağı karşılaşmanın heyecanını yaşadığını ifade ederek, ”Takıma bu kadar iyi uyum sağlayacağımı rüyamda görsem inanmazdım. Birkaç güne ihtiyacım olacağını düşünmüştüm, birkaç saat yeterli oldu” dedi.

Forvet oyuncusu olmasına rağmen, takımın sahada sağlam şekilde durmasının önemine dikkati çeken Eren, ”Ben kendimi öncelikle savunmanın ilk oyuncusu olarak görüyorum” diye konuştu.


(A.A) Evren AYDEMİR 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.