***  Herşey Türkiyemspor için ! ! !

*** Herşey Türkiyemspor için ! ! !

ABONE OL
23:57 - 15/06/2019 23:57
***  Herşey Türkiyemspor için ! ! !
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiyemspor’da alt yapı sağlam


Berlin Oberliga temsilcimiz Türkiyemspor’da genç takımlara yönelik alt yapı çalışmalarına gelecek sezon için şimdiden başlandı

adnanakbabaicintro.jpgAlman Futbol Federasyonu DFB’nin Futbol Öğretmeni ve Antrenör lisansına sahip olan Taşkın Aksoy ve Adnan Akbaba’yı alt yapıya kazanan mavi beyazlı kulübün genç takımlarını önümüzdeki sezon çalıştıracak antrenörleri daha yeni sezon başlamadan belli oldu.
Kreuzberg ilçesi Gitschinerstr.’deki yeni kulüp binasına taşınan Türkiyemspor’un genç takımlar koordinatörü Sedat Kahraman ve antrenörlerin hocası Adanan Akbaba’nın düzenlediği toplantıda genç takımları çalıştıracak antrenörler tanıtıldı. Adnan Akbaba’nın, Türkiyemspor genel yapısını, genç takımlarını ve alt yapı çalışmalarını yeni antrenörlere tanıttığı toplantının açılış konuşmasın yapan genç takımlar koordinatörü Sedat Kahraman, gelecek sezon için tüm alt yapı takımlarının antrenman ve maç sahasının Blücherstrasse’deki saha olduğunu açıkladı.

HERŞEY TÜRKİYEMSPOR İÇİN !

Gelecek sezon genç takımları çalıştıracak antrenörler ve çalıştıracakları takımlar şöyle: 1.B Gençler : Adnan Akbaba, Özkan Berber ve Hayri Gündoğdu, 2.B Kemal Eraslan, 1.C Isvan Demir, 2.C Recep Çakmakcılar ve Cristopfer Schulz, 2.D Abdullah Bakırtaş ve Lütfi Önder, 3. D Hüsamettin Ülgen, 1.E Sedat Kahraman ve Hasan Çil, 2.E Matthias Schulz, 3.E Kemal Bakal ve 1.F Recep Yüksekkaya. Türkiyemspor kız takımlarını ise yine koordinatör olarak Murat Doğan’ın çalıştıracak.
Regionalliga’da bu sezon başarılı çıkışlar yapan ve Berlin Kupası’ın da finale kadar kalan A gençleri gelecek sezon çalıştıracak antrenör ise yönetim ile görüşülerek belirlenecek. 
M. Sefa Doğanay-ha-ber.com-berlin

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.