*** ”Her teklife açığım”

*** ”Her teklife açığım”

ABONE OL
18:08 - 20/07/2009 18:08
*** ”Her teklife açığım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

”Her teklife açığım”

Alman 1. Lig (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV’nin eski futbol şubesi sorumlusu Dietmar Beiersdorfer, kendisiyle aynı hedeflere sahip olan her takımın teklifine açık olduğunu söyledi

Türk eşi Olcay ile birlikte Fethiye’ye tatile giden Beiersdorfer, yaptığı açıklamada, 7 yıldan bu yana görev yaptığı Hamburger SV’de görev süresi sona erdiği için yeni bir kulüp aradığını belirterek, ”Benimle aynı hedeflere sahip olan her takımın teklifine açığım” dedi.

Hamburger SV yönetimiyle aralarında çıkan uyuşmazlık nedeniyle kulüpten ayrılmak zorunda kaldığını ve bazı sorunların yaşandığını ifade eden Beiersdorfer, ”Her şeyden önce güven ilişkisi sarsılmıştı. Bu şekilde devam etmemize imkan yoktu. Hamburger SV her zaman yaşamımın bir parçası oldu. Ancak yönetim ile beraber yola devam edemeyeceğimizi anladım. Benim için Hamburger SV’nin yaşamımda ayrı bir yeri olacak. Devam edemediğimiz için elbette üzgünüm” diye konuştu.

Eşi nedeniyle Türkiye’yi yakından tanıdığını ve Türkiye’de stres atabildiğini belirten Beiersdorfer, ”Türkiye’yi iyi tanıyor ve kendimi orada rahat hissediyorum. Stresli bir yıldan sonra eşim ve ve ailesiyle birlikte tatil yapıyorum. Bu ayın sonunda Hamburg’a döneceğim. Türk insanının yakınlığı, sıcaklığı ve misafirperverliğinden çok memnunum” dedi.

Türk toplumunun Almanya’da kendisine olan ilgisinden de büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Beiersdorfer, ”Türk toplumunun beni desteklemesi, yanımda olması sevindirici bir durum. Bu bana her zaman gurur verdi” şeklinde konuştu.

Beiersdorfer ayrıca, bazı Türk takımlarının son yıllarda başarılı performans sergilediklerini belirterek, ”Ancak Türk ligindeki takımların Avrupa takımları seviyesine gelebilmeleri için kendilerini daha da geliştirmeleri gerekiyor. Türk takımlarına gelecek sezonda başarılar diliyorum” dedi.

(A.A) Süheyla KAPLAN 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.