Helmut Fitz hayatını kaybetti

Helmut Fitz hayatını kaybetti

ABONE OL
12:44 - 28/01/2022 12:44
Helmut Fitz hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

H-Hotels grubu patronları Helmut Fitz’in kaybının yasını tutuyor.

1969 yılında Treff Hotels ve Feriendörfer’in kurulmasıyla Helmut Fitz, günümüzün H-Hotels GmbH şirketinin başarılı gelişiminin temellerini attı. Fitz’in liderliği altında portföy devamlı büyüdü ve 100’den fazla otele ulaştı.

Bugün otel grubu, Hyperion, H4 Hotels, H2 Hotels, H+ Hotels, H.omes ve H.ostels markaları ile Almanya, Avusturya, İsviçre ve Macaristan’da 40’tan fazla farklı destinasyonda temsil edilmektedir.

Şirketi oğluna devrettikten sonra bile Helmut Fitz, çalışanlarla ve H-Hotels GmbH’nin gelişimiyle yakından bağlantılı olmaya devam etti. Otelcilik sektörüne olan ilgisini ve fikirlerini her zaman tutkuyla şirkete taşıdı.

H-Hotels GmbH’nin yönetimi Fitz’in vefatı ilke ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Helmut Fitz’in ölümüyle birlikte çok şey borçlu olduğumuz bir kişiliği kaybediyoruz. Bir kişi ve bir yönetici olarak, çalışanlar tarafından her zaman takdir edildi ve onu değerli bir hatırada tutuyoruz. İşine bağlılığı her zaman bizim için bir rol model ve bir yükümlülük olacak, çünkü yaratıcı gücünün izleri günlük çalışmalarımıza eşlik etmeye ve onları zenginleştirmeye devam ediyor.”  Resim: © H-Hotels

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.