Helikopterden atılma soruşturmasına yayın yasağı

Helikopterden atılma soruşturmasına yayın yasağı

ABONE OL
01:31 - 03/10/2020 01:31
Helikopterden atılma soruşturmasına yayın yasağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Van’ın Çatak ilçesinde gözaltına alınan iki kişinin helikopterden atıldığı iddiasıyla ilgili soruşturmada gizlilik kararı alındı ve yayın yasağı getirildi.

Van’da 11 Eylül 2020 tarihinde yapılan “Norduz-10” harekatında gözaltına alınan Osman Şiban ve Servet Turgut isimli köylülerin, işkence gördüğü ve helikopterden atıldığı iddia edilmişti. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştı.

Hastanede tedavi gören Servet Turgut dün yaşamını yitirmişti.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre soruşturmayı yürüten Van Cumhuriyet Başsavcılığı, dosya ile ilgili gizlilik ve yayın yasağı kararı aldı. Şiban ve Turgut’un avukatlarından Baran Bilici, yayın yasağını ve gizlilik kararını doğruladı.

soL haber portalı tarafından geçilen Helikopterden atılma soruşturmasına yayın yasağı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Helikopterden atılma soruşturmasına yayın yasağı haberi web sayfamıza otomatik olarak SOL haber sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Helikopterden atılma soruşturmasına yayın yasağı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.