HEDEF BALIKESİR’İ KALKINDIRMAYA DESTEK VERMEK

HEDEF BALIKESİR’İ KALKINDIRMAYA DESTEK VERMEK

ABONE OL
18:03 - 12/07/2021 18:03
HEDEF BALIKESİR’İ KALKINDIRMAYA DESTEK VERMEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Balıkesir’e gönül veren bir grup  idealist insan,  ilin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla, „Balıkesir Kalkınma Platformu“ adı altında bir araya gelerek,  ilk istişare toplantılarını gerçekleştirdiler.

Murat Poyraz, Taner Övüç ve Ali Akdemir‘in çağrısıyla  Balıkesir  Verande Cafe’de gerçekleşen ilk istişare toplantıısında bir araya gelen Balıkesir Sevdalıları,  çalışmalarına start verdiler.

Veranda Cafe’de bir araya gelen, Murat Poyraz, Taner Övüc, Ali Akdemir, Tevide Er, Mustafa Karanfil, Fatma Oya Kocataş, Halil Ülke, Mehmet Tokuç ve Mustafa Tetik ilk etapta prensip anlaşmasına vardıklarını ifade ederek,  platformun oluşturulması ve gerekli görüşmelerin yapılması için yola koyuldular.

Almanya ve Balıkesir’den insanların katılımıyla  bir araya gelen bir grup gönüllünün, “Balıkesir Kalkındırma Platformu” oluşturulması doğrultusunda gerçekleştirdikleri ilk istişare toplantısının çok verimli ve üretken bir ortamda geçtiği belirtildi.

ilk toplantıya katılamayanlara, toplantıyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmesi kararlaştırılırken, diğer yanda Platforma yeni insanların kazandırılması için de  etkin bir tanıtım çabasına girilme fikri benimsendi.

HEYECAN YARATTI!

Balıkesir ilinin Türkiye ve Dünya ölçeğinde hak ettiği yere ulaşması için hareket ettiklerini belirten yeni oluşum gönüllüleri, „Hayal etmek ve ilk adımı atmak, O projenin gerçekleşmesi yönünde  önemli bir başlangıçtır“ diyerek kolları sıvayarak çalışmalara başladılar.  Gönüllüler ilk etapta Balıkesir ilinin mülkü idare amiri olan Vali ve Belediye Başkanıyla görüşmeyi  ajandalarına aldıklarını açıkladılar

Yeni oluşum haberi kısa sürede Balıkesir, Türkiye ve Avrupa’da  duyularak, büyük bir heyecan ve çoşku yarattı. Oluşuma daha sonra Yalçın UzanMuhammet ve Süleyman ÇETİN kardeşler de katılarak destek verdiler.

Oluşum siyaset üstü bir anlayış doğrultusunda, yüreğinde Balıkesir  sevgisini taşıyan herkese kapılarını  açık tutacağını belirtilerek, „Gelin hep birlikte hepimizin ortak değeri olan Balıkesirimizi turistik, kültürel ve ekonomik alanda kalkındırmaya çaba sarfedelim. Birlikte hareket etmektenç  doğar“ denildi.

Platform gönüllülerinden Murat Poyraz ve Taner Övüç birlik adına  ilk görüşmelerini Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Yücel Yılmaz‘ın vekili Yasin Saka ile gerçekleştirerek  çalışmalarla ilgili kendisine bilgi vererek.  destek istediler.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.