Havada kış rekabeti

Havada kış rekabeti

ABONE OL
21:07 - 07/10/2021 21:07
Havada kış rekabeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Salgın döneminde en çok etkilenen sektörlerin başında gelen hava yolu şirketleri 2021 turizm sezonunun sona ermesiyle kış döneminde daha fazla yolcu çekebilmek için rekabete hızlı girdi.

Avrupa’dan başta Türkiye olmak üzere çeşitli ülkelere yolcu taşıyan Antalya merkezli havayolu şirketleri Corendon ve SunExpress Hava Yolları kış sezonunda daha fazla yolcu taşıyabilmek için tanıtım atağına girdi.

Corendon Hava Yolları ‘’1 Euro’ya Havalanın’’ sloganı ile kampanya başlatırken SunExpress Hava Yolları da Avrupa ile Türkiye arasında kış sezonunda uçuş rotasına yeni hatlar ekledi.

1 Euro’ya uçun

Corendon Hava Yolları benzersiz bir kampanya başlatarak 2021-2022 kış sezonu için 1-8 Ekim tarihleri arasında geçerli olmak üzere 1 Kasım 2021 – 31 Mart 2022 tarihleri arasındaki uçuşlar için kişi başı sadece 1 Euro artı vergi ücretleri ödeyerek uçabilecek. Üstelik bilet alırken rezervasyonlarına dönüş uçuşunu da ekleyenler ekstra yüzde 10 indirim kazanacak. Corendon Hava Yolları sadece internet sitesi alımları için geçerli olacak bu kampanya için 50 bin koltuk ayırdı.

SunExxpress’ten yeni uçuş hatları

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Hava Yolları, 2021/2022 kış sezonunda uçuş ağını yeni destinasyonlarla genişletmeye devam ettiğini açıkladı.

Antalya’dan Avrupa’daki 20’den fazla noktaya direkt uçuşlarla merkezi Antalya’yı hem iç hem de dış hatlarda direkt tarifeli seferlerle en fazla noktaya bağlayan havayolu SunExpress, bu kış Saarbrücken ve Nürnberg uçuşlarını sürdürecek.  SunExpress, Almanya hattındaki en yeni rotası Bremen uçuşlarına ise kış sezonunda da devam edeceğini duyurdu.

Kış programı kapsamında Antalya’dan Paris, Brüksel, Kopenhag, Budapeşte, Varşova ve Katoviçe gibi Avrupa’nın pek çok gözde destinasyonuna uçuş sunan SunExpress, Antalya’dan Amsterdam’a yazın olduğu gibi kış sezonu boyunca da haftada iki kez uçmaya devam ediyor. Havayolu ayrıca yılbaşı sezonunda Londra ve Manchester uçuşlarını da sürdüreceğini açıkladı.

Bu yaz başlayan Hatay ve Malatya seferleri de dahil olmak üzere yeni kış sezonunda Antalya’dan iç hatlarda toplamda 11 noktaya uçuş sunan SunExpress, 14 Ocak 2022 itibarıyla Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 2 kez Mardin seferlerine başlıyor.

İzmir’e yeni destinasyonlarla kapasite ve frekans artışı

SunExpress, bu kış dış hatlarda Almanya, Avusturya ve İsviçre güzergahındaki pek çok noktada uçuş sayısını arttırırken Amsterdam, Brüksel, Paris de dahil olmak üzere İzmir’den toplamda 17 Avrupa şehrine direkt uçuş düzenliyor. İzmir-Avrupa hattına Almanya’nın Bremen şehrini de ekleyen havayolu, Dortmund uçuşlarına yeni sezonda da devam edecek.

Kış programı kapsamında İzmir’den iç hatlarda toplamda 14 noktaya uçuş sunan SunExpress, 14 Ocak 2022 itibarıyla Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere yeni iç hat noktası Mardin’e haftada üç kez sefer düzenliyor.

Anadolu ile Avrupa arasında 30’dan fazla rota

Anadolu ile Avrupa kentleri arasında en fazla uçuş sunan SunExpress, kış sezonunda Almanya rotasında Düsseldorf seferlerini artırma kararı aldı. Bu kış, Alman kenti ile Kayseri arasındaki uçuşları haftada 3’e ve Trabzon uçuşlarını ise haftada 2’ye çıkarıyor.

Zonguldak – Düsseldorf seferleri ise haftada 2 kez olarak düzenlenmeye devam edilecek. SunExpress ayrıca, yeni kış programı kapsamında Kayseri ile Münih ve Gaziantep ile Berlin arasında direkt tarifeli seferlerine başlayacak.

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.