Harçlıklarını Elazığ’daki kardeşlerine bağışladılar

Harçlıklarını Elazığ’daki kardeşlerine bağışladılar

ABONE OL
11:32 - 06/02/2020 11:32
Harçlıklarını Elazığ’daki kardeşlerine bağışladılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bad Homburg DİTİB Ulu Camii’nde hafta sonu kurslarına katılan öğrenciler Elazığ ve Malatya için anlamlı bir yardımda bulundu.

Hessen eyaletinin Bad Homburg şehrinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Ulu Camii öğrencileri harçlıklarını Elazığ’daki depremzede çocuklara bağışladı.

Yaşları 7-14 arasında değişen Kur’an Kursu öğrencileri, DİTİB’in Elazığ ve Malatya için başlattığı yardım kampanyasına destek verdi.

Bad Homburg DİTİB Ulu Camii din görevlileri Serdar Başali ve Nihat Yılmaz tarafından verilen ‘doğal afetler’ konulu dersin ardından yardım toplayan minikler, yaşanan depremde yaralanan ve evsiz kalan öğrenci kardeşlerine destek olmak amacıyla kampanyaya katıldı.

Bedenleri küçük ama yürekleri kocaman olan  öğrencilerin duyarlılık göstererek DİTİB’in kampanyasına katkı sağlamalarının  çok anlamlı olduğunu söyleyen din görevlisi Serdar Başali, örnek bir davranış sergilediklerini belirterek öğrencilerine teşekkür etti. Başali, öğrencilerin bu davranışının cami cemaati tarafından da takdirle karşılandığını söyledi.

 

Inal
Tüm Yorumlar (1)
  • ilhan

    Maşallah evlatlarımıza Allah bağışlasın 🙂

    +0
    -0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.