*** Hannover Batı Trakya Türkleri seçime gitti

*** Hannover Batı Trakya Türkleri seçime gitti

ABONE OL
14:26 - 25/02/2009 14:26
*** Hannover Batı Trakya Türkleri seçime gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Hannover Batı Trakya Türkleri seçime gitti

Hannover Batı Trakya Türkleri Aile Birliği Derneği’nde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısı ve ardından yapılan seçimlerde yeni Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi

Dernek Başkanı Tamer Şiraneci tarafından sunulan iki yıllık faaliyet raporunun ardından yönetimin aklanması için gerçekleştirilen oylamada oybirliği ile yönetim aklandı.
Divan Başkanı olarak Başkan Taner Şiraneci’nin seçilmesi ile birlikte Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu adayları belirlendi. Gerçekleştirilen seçimler ile belirlenen yeni Yönetim Kurulu şöyle: Başkan Özkan Reşit, 2. Başkan Erdinç Hüseyin, sekreter Özel Reşit, sayman Vedat Hasan, sayman yardımcısı Hasan Topal Sali.

Derneğin yeni Başkanı Özkan Reşit, dernek üyelerine kendisine duydukları güven dolayısıyla teşekkürlerini sunarak gelecek dönem gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Reşit, “Hannover Batı Trakya Türkleri Aile Birliği Derneği olarak Hannover Batı Trakya Türkleri arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek ve güçlendirmek amacı ile aile gecesi çalışmalarında ağırlık vereceğiz. Derneğin mali problemlerini gidermek için ise Dernek’e ait lokalin düzenli olarak faaliyet göstermesi için çalışmalarda bulunarak aktif bir yönetim anlayışı içerisinde hareket edeceğiz. Bununla birlikte yeni dönemde yine 1 Mayıs kutlaması gerçekleştirerek bu önemli günde her zaman olduğu gibi birarada olacağız. Daha da önemlisi Hannover Batı Trakya Türk gençlerine yönelik çalışmalara öncelik vererek Batı Trakya Türk kültürünü yaşatmaya ve nesilden nesile aktarmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Eski Başkan Tamer Şiraneci de yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi ve daima yanlarında olacağını söyledi.


ha-ber.com Hannover 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.