Hamm’ da Cafe Soleil açıldı

Hamm’ da Cafe Soleil açıldı

ABONE OL
19:54 - 24/09/2020 19:54
Hamm’ da Cafe Soleil açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Haziran ayında Hamm Tren Anagarının yakınında Willy-Brandt-Platz 9 adresinde açılan Unlu mamuller dükkânı CAFE Soleil müşterilerini bekliyor.

Unlu mamul dükkanları son dönemlerin en çok açılan dükkanları. Poğaça ve simitle başlayan bizim unlu mamullerimiz artık Avrupalılarında beğenisini kazanmış bulunuyor ve şimdi bunlara börek ve gözleme de katılmış bulunuyor.

Kahvaltının keyfini bizimle çıkarın

Cafe Soleil taze hazırlanmış zengin çeşitleri ve profesyonel hizmetiyle hafta içi ya da sonu keyifli vakit geçirebileceğiniz lezzetin ve sohbetin adresi olmak istiyor.  Basit ve hızlı hazırlanan yiyecekleriyle Hamm şehrinde Cafeyi açan Hacıbektaşlı Pevrinaz Paçal ve kız kardeşi ‚ ‘‘Hamm ‘ın merkezinde bu yılın Haziran ayında açtığımız Cafemiz Pandemi nedeniyle her ne kadar şu an müşteri sıkıntısı çekse de ürünlerimize ve onların lezzetine inanıyoruz. Menümüzde hemen dükkanımızda yaptığımız Gözlememiz, Lahmacunumuz, Çorbamız yanında Çay, kahve ve Limonata ve diğer meşrubat gibi içeceklerimizde var. Yine Kahvaltıda ne yesem diyenler için, zengin çeşitlerimiz var. Müşterilerimiz için tazecik simit, poğaça, açma, börek gözleme çeşitlerimizle bizde kahvaltılar başkadır ‘‘dedi.

Cafe Soleil lokasyonu çok iyi, farklı müşteri hedef kitlesi olan yani Öğrencilere, Gençlere, Ailelere yönelik bir Cafe. Menüdeki fiyatlandırmalar gayet uygun ferah bir yer. Hemen 50 metre yakınında Anagar, karşısında Merkez Kütüphane ve Mühendislik yüksek okulu, Belediye Otobüs durakları bulunuyor.

ha-ber.com/Mehmet Tanlı/ Hamm

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.