***  Hamit Altıntop en iyi on bire girdi…

*** Hamit Altıntop en iyi on bire girdi…

ABONE OL
08:59 - 29/06/2008 08:59
***  Hamit Altıntop en iyi on bire girdi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best


HAMİT ALTINTOP ”EN İYİ 11”DE

ALMAN FRANKFURTER RUNDSCHAU GAZETESİ, AVRUPA FUTBOL
ŞAMPİYONASI’NIN ”EN İYİ 11”İNDE ”ORTA SAHA MOTORU”
DEDİĞİ HAMİT ALTINTOP’A YER VERDİ 

Frankfurter Rundschau gazetesi, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ”en iyi 11”inde milli futbolcu Hamit Altıntop’a yer verdi.
Gazeteye göre, en iyi kaleci Hollandalı 37 yaşındaki Edwin van der Sar olurken, defansta Rus oyuncu Juri Schirkow, Çek Cumhuriyeti’nden Tomas Ujfalusi, Portekizli Pepe ve İspanyol Sergio Ramos’a yer aldı.
Orta sahanın en iyi oyuncuları arasında ”orta saha motoru” olarak gösterilen Hamit Altıntop’un yanı sıra İspanyol futbolcu David Silva ve Hamit’in Bayern Münih’ten takım arkadaşı Alman milli oyuncusu Bastian Schweinsteiger, forvette de İspanyol David Villa, Rusya’dan Roman Pavljutschenko ve Adrej Arshawin gazetenin ”en iyi 11”inde yerlerini aldılar.
Hamit için, ”Orta sahanın motoru olarak çalıştı. Motor devamlı çalıştı. Özellikle son dakikalarda güzel asistler yaptı” denildi.

”EN KÖTÜ 11”

Gazeteye göre, Yunan kaleci Antonis Nikopolidis, Almanya’dan Christopf Metzelder ve Mario Gomez, dünya şampiyonu İtalya’dan Simone Perrotta, Marco Materazzi ve Luca Toni, Fransa’dan Willy Sagnol ve Florent Malouda, İsviçere’den Ludovic Mgnin, Avusturya’dan Ronald Linz ve İsveç’ten Fredrik Ljungberg turnuvanın ”en kötü 11”ini oluşturdu.
Anadolu Ajansı

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.