“HAMBURG MUHTARI” TV PROGRAMINDA YENİ FUTBOL SEZONU MASAYA YATIRILDI

“HAMBURG MUHTARI” TV PROGRAMINDA YENİ FUTBOL SEZONU MASAYA YATIRILDI

ABONE OL
13:22 - 06/09/2020 13:22
“HAMBURG MUHTARI” TV PROGRAMINDA YENİ FUTBOL SEZONU MASAYA YATIRILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/ Ali Akdemir/Hamburg

Tüm Dünyayı etkisi altına alan yaşadığımız olumsuz KOVID-19 pandemi sürecine rağmen, yaklaşık olarak 4 aydır haftada bir gün TV. programlarına aralıksız devam eden “Hamburg Muhtarı”nın gündemi bu kez futbol oldu.

Hamburg Muhtarı stüdyosunda hazırlanan programın konukları bu kez Hamburg Fenerbahçeliler Derneği başkanvekili olan Himmet Keklikçi, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği başkanı Ertaş Akçelik olurken, programın moderatörlüğünü gazeteci Ali Akdemir ve Behçet Algan yaptı.

Halil Erdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Bursasporlu “timsah lakaplı” Süleyman Sülün’ün misafir stüdyo konuğu olarak katıldığı spor programında her şey dobra dobra açıkça masaya yatırıldı.

TÜRKİYE`DE YENİ FUTBOL SEZONU 11 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

11 Eylül’de başlayacak olan Türkiye Lig Sezonu, TFF’nun almış olduğu yeni yönetmelik ve   kararlar, yeni transferler, harcama limitleri ve taraftar derneklerinin çalışmalarının ele alındığı tv programı, 6 Eylül Pazar günü Almanya saati ile 17:00’de, T.S ile 18:00, “Hamburg Muhtarı” programı adı altında televizyonda gösterilecek. Program aynı zamanda Türkiye’de başta Balıkesir T.V olmak üzere, başka TV kanallarında da aynen yayında olacak.

Zaman zaman tartışmaların seviyesinin Behçet Algan ve Himmet Keklikçi arasında karşılıklı olarak yükselip, düello(!) şekline dönüşüp hararetlenmesine rağmen, programın sonunda taraflar birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajı verdiler.

“BAŞKANIMIZ ALİ KOÇ’UN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

Bazen heyecan ve yüksek temponun zirve yaptığı T.V programında ilk söz alan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nin ikinci başkanı ve vekili olan Himmet Keklikçi, “Türkiye Fenerbahçe Kulübünde 47 kongre üyesi ile temsil edilen, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği olarak, dernek lokalimizde maçları birlikte izlemenin ve mangal yapmanın dışında son derece önemli sosyal-toplumsal projeleri de gerçekleştirmenin gururu ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

Keklikçi konuşmasının devamında, ” Fenerbahçe Spor Kulübümüzün değerli başkanı Ali Koç’un, aldığı kararların sonuna kadar arkasındayız. Ayrıca 2021 yılında derneğimizin kuruluşunun 20 yılı için, çok özel kapsamlı ciddi önemli hazırlık çalışmaları yapmaktayız” dedi.

HBB, ÇARŞI KADIN İLE BİRLİKTE KÖY OKULLARI PROJESİNE BİRLİKTE KOŞTU

2002 yılında kuruluş çalışmalarına başlayan, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği’nin yeni dönem başkanlık görevini üstlenen, çiçeği burnunda genç başkanı Ertaş Akçelik’te, “Lig tarihinde ilklerin ve enlerin takımı olan Beşiktaş’ın Hamburg’da spor anlayışını, ruhunu ve çizgisini devam ettiriyoruz. Hamburg’da büyük emek ve çabalarla kurulan Hamburg Beşiktaşlılar Birliği bayrağını, genç ve dinamik bir ekiple birlikte devraldık. Daha yolun başındayız. Yapacağımız önemli işlerimiz var. Hamburg Beşiktaşlılar Birliği olarak, Türkiye’de Çarsı Kadın kollarımızın başlattığı eğitime destek kapsamında, Çarşı köy okullarına koşuyor adlı sosyal yardım projesine destek verdik.  Geçmişte ve bugünkü süreçte çalışmalarımızda bizlerle dayanışan, destek veren taraftar gurubumuza ve abilerimize, ablalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

HAMBURG’DA FAALİYET YÜRÜTEN SPOR KULÜPLERİMİZ İHMAL EDİLMEMELİ

“Hamburg Muhtarı” TV.  Programının isim babası olan ve aynı zamanda Hamburg Galatasaray Derneği’nin kurucu başkanlığını da yapmış bulunan Behçet Algan’da moderatör olarak katıldığı programda, ” Bir şeye çok üzülüyorum. Burada şu konuyu açıkça ifade etmeliyim ki, taraftar dernekleri sevdikleri takımlarla ilgili burada güzel çalışmalar yaparken, Almanya amatör liglerinde top koşturan takımlarımız ihmal edilmekte ve kapılarına birer birer kilit vurup kapanmaktadır.  Üzülerek söylüyorum ki, Türklerin yoğun yaşadığı Hamburg şehrinin nezih semtlerinden biri olan Altona ilçesinde, varlığını sürdüren maalesef bir Türk takımımız kalmamıştır ” dedi.

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.