“Hamburg Muhtarı” Özel Spor Programında yeni Futbol Sezonu Değerlendirildi

“Hamburg Muhtarı” Özel Spor Programında yeni Futbol Sezonu Değerlendirildi

ABONE OL
18:42 - 16/09/2020 18:42
“Hamburg Muhtarı” Özel Spor Programında yeni Futbol Sezonu Değerlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Ali Akdemir/Hamburg

Hamburg Muhtarı” dobra dobra özel spor programına, Hamburg G.S. derneği başkanı Durak Demir, Hamburg Trabzonlular Derneği temsilcisi Erol Şen ve Hamburg Amatör liglerinde hakemlik yapan Hurşit Köse konuk olarak katıldılar.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan yaşadığımız olumsuz KOVID-19 pandemi sürecine rağmen, yaklaşık olarak 4 aydır haftada bir gün TV. programlarına aralıksız devam eden `Hamburg Muhtar’ının gündemi bu haftada futbol oldu.

Geçen hafta Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nin ikinci başkanı ve vekili olan Himmet Keklikçi ve Hamburg Beşiktaşlılar Birliği’nin genç başkanı Ertaş Akçelik’i konuk eden program yorumcusu Ali Akdemir ve Behçet Algan‘ın konukları bu kez Hamburg G.S. derneği başkanı Durak Demir, Hamburg Trabzonlular Derneği temsilcisi Erol Şen ve Hamburg Amatör liglerinde hakemlik yapan gazeteci Hurşit Köse oldular.

Yeni başlayan Futbol Sezonu, taraftar derneklerinin çalışmaları ve Hamburg’da amatör kümede mücadele eden Türk takımlarının durumunun konuşulduğu ve masaya yatırıldığı program, çok keyifli bir ortamda geçti.

Halil Özdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı spor programında her şey dobra dobra açıkça masaya yatırıldı.

G.S DERNEK BAŞKANI DURAK DEMİR’DEN, ALGAN’A İMZALI KİTAP HEDiYE

11 Eylül’de başlayan Türkiye Lig Sezonu, TFF’nun almış olduğu yeni yönetmelik ve   kararlar, yeni transferler, harcama limitleri ve taraftar derneklerinin çalışmalarının ele alındığı TV programı aynı zamanda Türkiye’de başta Balıkesir T.V olmak üzere, başka TV kanallarında da gösterildi.

Hamburg Galatasaray derneği başkanı Durak Demir, Bir Yudum İnsan programıyla tanınan Nebil Özgentürk‘ün Galatasaray spor kulübü üzerine yazdığı imzaladığı kitabı, aynı zamanda Galatasaray derneği kurucu başkanı olan Behçet Algan’a hediye etti.

Bu jest karşısında duygulanan Algan, Başkan Durak Demir şahsında Hamburg Galatasaray derneğine teşekkür etti.

HAMBURG’DA FAALİYET YÜRÜTEN SPOR KULÜPLERİMİZ İHMAL EDİLMEMELİ

Hamburg Muhtarı” TV.  Programının isim babası olan ve aynı zamanda Hamburg Galatasaray Derneği’nin kurucu başkanlığını da yapmış bulunan Behçet Algan’ın Hamburg liglerinde mücadele eden Türk kökenli amatör takımların desteklenme çağrısı yaptığı öneriye, Hamburg Galatasaray derneği başkanı Durak Demir, Hamburg Trabzonlular Derneği temsilcisi Erol Şen ve Hamburg Amatör liglerinde hakemlik yapan gazeteci Hurşit Köse’den destek açıklaması geldi.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.