Hamburg Fenerbahçeliler bir kez daha Çömlek’le yola devam

Hamburg Fenerbahçeliler bir kez daha Çömlek’le yola devam

ABONE OL
22:22 - 03/04/2022 22:22
Hamburg Fenerbahçeliler bir kez daha Çömlek’le yola devam
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, Fuhlsbüttel semtinin Oehleckerring sokağında bulunan ID-DIAMOND EVENTLOCATION salonunda gerçekleştirdiği seçimli genel kurulda bir kez daha Mustafa Çömlek ile yola devam dedi.

Genel Kurulların divan heyetinin değişmeyen başarılı ismi, Mesut Sipahi başkanlığında Murat Kaplan ve Coşkun Çoştur’dan oluşan divan heyetinin yönettiği genel kurul olgun ve uyumlu bir ortam da geçti. Önce hep birlikte yapılan kahvaltı sonrasında gerçekleşen genel kurulda, Divan’a sunulan Mustafa Çömlek ve arkadaşlarından oluşan yeni yönetim kurulu öneri listesi üyeler tarafından oy birliğiyle kabul edilerek seçildi.  Yeni oluşturulan yönetim kurulu üyeleri, yeni çalışma dönemi için kolları sıvayarak göreve başladı.

2001 yılında kurulan Hamburg Fenerbahçeliler derneğinin yönetim kurulu üyesi Mehmet Taner’in, faaliyet raporunu ayrıntılı olarak açıklamasının ardından, dernek saymanı Ahmet Koşan mali raporu üyelerin bilgisine sundu. Denetleme kurulunun yapılan gelir ve gider hesaplarında herhangi bir usulsüzlük tespit etmedikleri şeklinde Divan’a sundukları raporunun ardından eski yönetim kurulu bir çekimser oya karşın tüm üyelerin oylarıyla aklandı.

YENİ YÖNETİM KURULU ORGANLARI ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Yönetim Kurulu Üyeleri: Mustafa Çömlek, Himmet Keklikçi, Belkız Gökçen, Selim Kavcıoğlu, Mehmet Taner, İrfan Gündoğan, Uğur Acun, Mahmut Çakallıoğlu, Hasan Yılmaz, Ahmet Koşan, Şuayip Karakuş, Ali Gani, Murat Yıldırım, Tuana Çakallıoğlu, Şenay Aydın ve Meral Çelik.

Denetleme Kurulu Üyeleri: Gülseren Kaya, Ergüven Ergün, Bünyamin Yağdıran (yedek üye)

HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM!

Üyelerden güven tazeleyen Başkan Mustafa Çömlek, yaptığı duygusal konuşmada özetle, „Ben Fenerbahçe camiasına hizmet etmekten gurur duyuyorum. Sosyal sorumluluk projelerine katkı sunmaktan son derce mutluluk duyuyoruz. En son olarak, reklam yapmadan ve çocukları rencide etmeden Erzincan ve çevresinde 1400 çocuğumuzu sevindirerek önemli bir çalışmaya imza attık. Bize destek sunan Hamburg Galatasaray derneği kurucu üyelerinden Mustafa Gültekin ve Hamburg Beşiktaşlılar Birliğinin kurucu üyelerinden Hulusi Işıtan’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca başkanımız Ali Koç’un katılımıyla Hamburg’da 20. yıl etkinliği olarak gerçekleştirdiğimiz vakti-i Fener lansman gecesi unutulmaz önemli bir etkinlik olarak Hamburg Fenerbahçeliler tarihine geçti. “dedi.

Başkan Çömlekten sonra söz alan Hamburg Fenerbahçeliler derneği kurucu üyesi ve başkan yardımcısı Himmet Keklikci’de, „Fenerbahçe sevgisiyle ve sorumluluk anlayışımızla bundan sonrada, aynı coşku ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üyelerimize bizlere verdiği güven ve destek için teşekkür ediyoruz “dedi.

Genel kurul başladığı olgunluk, coşku ve uyum içerisinde hep birlikte çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.