Halkapınar metro işletmesinde göçük: İki işçi enkaz altında!

Halkapınar metro işletmesinde göçük: İki işçi enkaz altında!

ABONE OL
00:51 - 14/03/2019 00:51
Halkapınar metro işletmesinde göçük: İki işçi enkaz altında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin metro vagonları için yaptırılan Halkapınar Yer Altı Depolama Tesisi’nde sabah saatlerinde göçük meydana geldi. Duvarın altında kalan iki güvenlik görevlisi için arama çalışmaları sürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin metro araçları için yaptırdığı “Halkapınar Yer Altı Depolama Tesisi’nde” bugün 03.00 civarında göçük meydana geldi.

Yeni satın alınan metro vagonlarının park ihtiyacını karşılamak için, Halkapınar’da iki katlı yeraltı parkı inşaatı çalışmaları bir süredir devam ediyordu.

Barankaya İnşaat tarafından yürütülen inşaat çalışmasında meydana gelen göçükte iki güvenlik görevlisinin çöken duvarın altında kaldığı öğrenildi. İşçilerin, Barankaya şirketinin alt taşeronu olan bir firmanın işçileri olduğu belirtildi.  

Enkaz altında kalan iki güvenlik görevlisi için çalışmalar sürüyor.

Olay yerinden görüntü almaya çalışan gazeteciler, görevliler tarafından engellenmeye çalışıldı.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.