Gurbetçiler kime oy veriyor?

Gurbetçiler kime oy veriyor?

ABONE OL
13:34 - 24/05/2023 13:34
Gurbetçiler kime oy veriyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Oktan Erdikmen’le @AVRUPADAN haberler tarafından geçilen Gurbetçiler kime oy veriyor? Ayşe Cemre, Berlin sokaklarında! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Gurbetçiler kime oy veriyor? Ayşe Cemre, Berlin sokaklarında! haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=bb26vS1b_Ng

      Açız açız açız demiş olmak, illa bu insanların açlıktan ölmüş olmalarımı gerekiyor. Sikmişim sizin köprünüzü metronuzu havaalanınızı şehir hastanelerinizi otoban yollarınızı. Bu insanlar hayatı boyunca hastanede mi yatacaklar, yoksa metromu binecekler, otobanda yolculukmu yapacaklar, yoksa hiç iniş yapmamak üzere şehirlerarası THY ile havada mı uçacaklar. Yoksa tüm bunlar akıl ve mantıkla ilgisiz olmakla birlikte, olmayan bir ekmek teknesi, bir fabrikada üretim yaparak ailenin çoluk çocuk geçimini sağlamak, ihtiyacı olanı çalışarak alabilmesi için para kazanması gerekmiyormu. Yarınlarını geleceğini çalışarak değilde, işi gücü olmayan vatandaşına kredi kartı pompalayarak yüksek kredi faiziyle borç batağına batırarak ödeyemez hale duruma düşürerek, elindeki malını mülkünü almakmıdır siz AKP’nin bu ülkede yönetim islam anlayışı.

      Bu ayet bana bize değil, AKP gönül vermiş olanlara, Siz sizin başınızdaki zatın tüm yanlışlarını rağmen ve halen ona duyduğunuz aşırı sevgi beslemenin, işte AKP seçmeninin yarın mahşerde muhatap olacakları bu ayeti Rabbimiz sizin için söylediği bir söz değilmidir.

      “Putperestler Allah’ı bırakıp hiçbir şey yaratamayan, kendileri yaratılmış olan ve kendilerine ne zarar ne de fayda verebilen, ne öldürmeye ne yaşatmaya ve ne de tekrar diriltmeye gücü yeten putları, tanrı edindiler.” (Furkân 25:3)

      Yanıtla
      +0
      -0