Green Airlines Şubat 2021’de uçuşlara başlıyor

Green Airlines Şubat 2021’de uçuşlara başlıyor

ABONE OL
13:54 - 05/12/2020 13:54
Green Airlines Şubat 2021’de uçuşlara başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sürdürülebilirlik ve çevre dostu turizm seyahat endüstrisinde giderek daha fazla ilgi odağı haline geliyor. İklim dostu bir şekilde uçmak istiyorsanız, pek yakında Green Airlines ile uçabilirsiniz.

Almanya’da kurulan yeni havayolu çok yakında düzenli olarak Almanya’dan popüler tatil yerlerine uçacak.

Ayrıca Green Airlines her gün yeni havalimanı BER’den de uçmak istiyor.

Yenilikçi bir start up şirketi olarak kurulan Green Airlines’in uçuşları Fransız bölgesel havayolu olan Chalair Aviation tarafından gerçekleştirilecek.

Green Airlines’ın merkezi Karlsruhe / Baden-Baden’deki havalimanında bulunuyor. Şubat 2021’den itibaren başlangıçta Karlsruhe Havalimanı’ndan yeni Berlin-Brandenburg havalimanına uçuşlar sunulacak: Bu rotanın günde birkaç kez hizmet vermesi planlandı.

Green Airlines, Mart 2021’den itibaren büyük Avrupa şehirleri de dahil olmak üzere daha fazla bağlantı planlıyor. Ayrıca yakın tarihte Paderborn-Lippstadt , Sylt, Zürih, Rostock-Warnemünde, Hamburg, Viyana, Friedrichshafen ve Dresden’e uçuşlar gündemde.

Green Airlines, iklimin korunması konusunda iyi bir örnek teşkil ediyor. Havayolu, uçuşlarda daha fazla emisyonu dengelemek istiyor ve bu karanlığını iklim koruma projelerinde tazminat ödemeleri ile başarmayı hedefliyor. Ayrıca Green Airlines, yolcular için sürdürülebilir ürün yelpazesini genişletmek için bölgesel tedarikçilerle işbirliği yapıyor.

Resim: © Green Airlines

 

TOUREXPI tarafından geçilen Yeni iklim dostu havayolu Green Airlines Şubat 2021’de uçuşlara başlıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Yeni iklim dostu havayolu Green Airlines Şubat 2021’de uçuşlara başlıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Yeni iklim dostu havayolu Green Airlines Şubat 2021’de uçuşlara başlıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.