Görme engelli Ayhan Yörük internet fenomeni

Görme engelli Ayhan Yörük internet fenomeni

ABONE OL
22:35 - 27/06/2020 22:35
Görme engelli Ayhan Yörük internet fenomeni
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sosyal Medyayı En Hızlı Kullananlar Listesinde Hızla Yükselen bir İnternet Fenomeni Görme Engelli Ayhan Yörük.

Parmaklarıyla çaldığı müzik enstrümanları Keman ve Org’a adeta can veren Balıkesir doğumlu, uzun zamandır Hamburg’da yaşayan görme engelli Ayhan Yörük, sosyal medyayı en hızlı kullananlar listesinde hızla yükseliyor. Kendisiyle son derece barışık ve espritüel bir kişiliğe sahip olan Ayhan Yörük, çok yönlü kişiliğiyle Hamburg’lu Türkler arasında çok sevilip sayılmaktadır. Yıllardır müzik sektöründe profesyonel müzisyen olarak birçok sanatçı ve müzik gurubuyla çalışmış olan Ayhan Yörük, internet ortamında sosyal medyayı en hızlı kullananlar listesinde zirveye doğru adım adım ilerliyor.

O TÜRK MÜZİĞİNİN ” BEYEFENDİ KİŞİSİ “

Müziğin hayatının önemli bir parçası olduğunu belirten Ayhan Yörük, efendi, mütevazi ve neşe dolu kişiliğiyle çevresinde herkesin taktirini toplamakta. Ayhan Yörük görme engeline rağmen, hayata dört elle tutunan, amatör bir fotoğrafçı ve hayvan sever yönüyle de kamuoyunda yakından tanınmaktadır.

Teknolojinin çıkan en son yeniliklerini de takip eden ve sorun yaşayan arkadaşlarına da pratik uygulamalarda yardımcı olan Yörük, en son Facebook’ta kendisinin de katıldığı bir etkinlikle ilgili paylaşımı, 2 saniye gibi kısa bir sürede kendi sayfasında paylaşarak herkesi hayretler içerisinde bırakmıştı.

Yaşadığımız Koronavirüs (kovid 19) süreciyle ilgili olarak, müzik, düğün ve   eğlence sektörünün içinde bulunduğu kiriz ve sıkıntılara değinen müzisyen Ayhan Yörük, ” Zaman geçiyor, ömür denilen sermayemiz bitiyor.  Bu dünyada yalnızca yaptıklarınız kalıyor. İnşallah bu sıkıntılı günleri de hep beraber en kısa zamanda atlatırız.  Her şey eskisinden daha da güzel olur. Sizleri seviyorum iyi ki varsınız.” dedi.

ha-ber.com/ Ali Akdemir/Hamburg

 

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.