Germany Travel: ‘2021 yılı Almanya için iyi olacak’

Germany Travel: ‘2021 yılı Almanya için iyi olacak’

ABONE OL
15:10 - 12/12/2020 15:10
Germany Travel: ‘2021 yılı Almanya için iyi olacak’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupalılar 2021 yılında korona virüsüne rağmen seyahat etmek istiyor.

Alman Turizm Merkezi (Deutsche Zentrale für Tourismus) tarafından yayınlanan bir anketin sonuçlarına göre önümüzdeki yaz, Almanya´nın incoming turizm pazarında yoğunluk ve artış yaşanacak.

Ankete göre Avrupa´daki insanların yüzde 53.6´sı önümüzdeki altı aylık süre içerisinde seyahat etmeyi planlıyor. Kasım 2020 tarihinde Avrupa Seyahat Komisyonu (European Travel Commission, ETC) tarafından yapılan ankete göre avrupalıların çoğu, AB içinde seyahat ve tatil yapmak istediklerini belirtiyor.

Ankete katılan insanların en çok şehir turizmi yapacakları, ikinci sırada da doğa ve outdoor aktivitesi yapmak istekleri öğrendi. Bu tarz bir tatil yapmak isteyenlerin Almanya´da tatil yapmak istediyen kişilerin arasında yüzde otuzluk bir grup oluşturuyor. (Tourexpi)

Resim: DZT

TOUREXPI tarafından geçilen Germany Travel: ‘2021 yılı Almanya için iyi olacak’ haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Germany Travel: ‘2021 yılı Almanya için iyi olacak’ haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Germany Travel: ‘2021 yılı Almanya için iyi olacak’ haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.