Gençlerden Roth Kliniği Kovid-19 Bölümü çalışanlarına moral ikramı

Gençlerden Roth Kliniği Kovid-19 Bölümü çalışanlarına moral ikramı

ABONE OL
18:14 - 27/05/2020 18:14
Gençlerden Roth Kliniği Kovid-19 Bölümü çalışanlarına moral ikramı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Bayern eyaleti Roth şehrinde cami gençleri tarafından koronavirüse karşı fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonu yükset tutmak amacıyla öğle yemeği ikram etti.

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Roth Mehmet Akif Camii gençlik kolu ve yönetim kurulu tarafından şehirlerindeki bölge kliniği Kovid-19 bölümünde çalışan 100’ün üzerinde doktor ve hemşireye Türk mutfağına özgü çeşitli yemeklerle ikramda bulundu.

Organizeyi düzenleyen Roth DİTİB Mehmet Akif Camii gençlik kolu başkanı Alihan Can, insan için hayatlarını riske atma pahasına gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan Kovid-19 bölümünde çalışanlarına moral vermek istediklerini söyledi.

Can, doktor ve hemşirelere hitaben, “İşinizi büyük bir aşk ve kararlılıkla yaptığınız için teşekkür ederiz. Bu ikramımızı bir sembolik olarak kabul edininiz. Sizlerin her zaman yanınızdayız ve kalbi desteklerimizi sunuyoruz” dedi.

İmkanlar dahilinde ve cemaatimizin desteğiyle katkı sunmak istediklerini dile getiren Roth DİTİB Mehmet Akif Camii dernek başkanı Hasan Taş, “Dünyayı etkisi altına alan virüs salgını ve o salgının ana bölümünde özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına DİTİB camiası olarak destek olmak ve moral vermek istedik. Ayrıca bu hem sosyal hem de insani bir sorumluluktur. Bilhassa Kovid-19 bölümünde çalışan doktorlarımızın ve hemşirelerimizin moral ve desteğe daha çok ihtiyacı var. Yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik.” diye konuştu.

Roth Kliniği Kovid-19 Bölümü Başkanı Dieter Debus ise, şehirde yaşayan insanların klinik çalışanlarının moral ve motivasyonu yüksek tutmak için verilen destek ve DİTİB camisinin duyarlı davranışının mumnuniyet verici olduğunu söyledi. Debus, DİTİB gençliğine teşekkür etti.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.