***  Gençlerbirliği deplasmanda 13 çekti

*** Gençlerbirliği deplasmanda 13 çekti

ABONE OL
23:57 - 15/06/2019 23:57
***  Gençlerbirliği deplasmanda 13 çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Gençlerbirliği coştu

Berlin Kreisliga C 4. Grup temsilcimic Steglitz Gençlerbirliği liderliği ele geçirdikten sonra coştu

plehna2.jpgGençlerbirliği,BFC Germania 88 II deplasmanında rakibini 13-1 gibi net bir skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Toplam 22 maçta 17 galibiyet, 4 beraberlik, bir mağlubiyeti bulunan St. Gençlerbirliği’nin bu maçtaki gollerini Tarık Balıklı (4), Sercan Saraç (4), Yusuf Kanpara (2), Evren Yiğitbaş, Dennis Hoppe ve Taner Balıklı kaydetti.
İlk devresini 5-0 galip kapatan Gençlerbirliği, ikinci yarı da baskılı oyununu sürdürdü. İlk yarıya nazaran daha disiplinli ve atak futbol sergileyen Gençlerbirliği bu devrye sekiz gol sığdırırken, kalesinde bir de gol gördü. Maçı 13-1 kazanan Gençlerbirliği aldığı üç puanla liderliğini pekiştirdi.

“Yemek işe yaradı”

Geçen hafta liderliği ele geçiren Gençlerbirliği’nin tecrübeli Alman antrenörü Eberhar Plehn maçta sonra yaptığı açıklamada, “Başkan Talat Özgen’e ve futbolcularıma çok teşekkür ederim. Geçen hafta rakibini 8-2 yenen takım başkanımız Talat Özgen’in verdiği yemekten sonra sahadan 13-1 galip ayrılmasın bildi. Anlayacağınız, yemek işe yaradı” dedi.

STEGLİTZ GENÇLERBİRLİĞİ: Okan Çinek, Pascal Kleeberg, Sercan Aktuğ (Muharrem Keskin), Orkan Karadal, Namık Akça, Fikret Doğan (Dennis Hoppe), Evren Yiğitbaşı (Fatih Karakaya), Sercan Saraç, Yusuf Kanpara, Tarık Balıklı, Taner Balıklı
M. Sefa Doğanay-ha-ber.com-berlin
genclerzintroza.jpg

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.