Geleneksel Avrupalı Denizlililer Buluşması Gerçekleşecek

Geleneksel Avrupalı Denizlililer Buluşması Gerçekleşecek

ABONE OL
00:22 - 19/05/2022 00:22
Geleneksel Avrupalı Denizlililer Buluşması Gerçekleşecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupa Denizlililer Derneği’nin öncülüğünde ve Denizli Tavas Belediye Başkanı Hüseyin Inamlık’ın ev sahipliğinde, bu sene 3.’sü gerçekleşecek olan “Avrupalı Denizlililer Denizli Buluşması” Tavas’ta yapılacak.

Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören, 22 Temmuz tarihinde Avrupa’da yaşayan Denizlililer ile memleketine kesin dönüş yapmış Denizlilerin, Tavas Bağlar Mesireliği‘nde gerçekleşecek özel festivalle bir araya geleceklerinin duyurusunu yaptı.

Başkan İnceören, “Pandemi ile gelen memleket hasretine bu yıl son vererek iki yıl aranın ardından Avrupalı Denizlili hemşehrilerimizle her yıl Denizli’nin farklı ve güzide ilçelerindeki geleneksel buluşmalarımızı yeniden başlatıyoruz“ dedi.

Avrupa Denizlililer Derneği başkan yardımcısı Murat Şahinarslan da, özellikle yurtdışında yetişen Denizlili gençlerin memleketlerini gezip görmelerini ve kendilerine bir kültürel katkı sağlamasını hedeflediklerini söyledi.

Etkinliği ön kayıt yaptırılması gerektiğini belirten Şahinarslan, başvurularla ilgili ayrıntılı bilgi için derneğin www.denizlililer.org resmi web sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabileceği ve etkinliğe ön kayıt şartı olup, sadece kayıt yaptıranların katılabileceğini kaydetti.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.