Gelecek yıla daha umutlu bakıyoruz

Gelecek yıla daha umutlu bakıyoruz

ABONE OL
11:11 - 01/10/2021 11:11
Gelecek yıla daha umutlu bakıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Kemer Göynük’te yer alan Kilikya Palace İşletme Müdürü Cengiz Uç, sezon değerlendirmesinde bulunurken, sezonun kötü geçmediğini ancak, umdukları gibi de geçmediğini söyledi.

Cengiz Uç yaptığı açıklamasında “Sezona bin bir umut ile başladık ama çok umduğumuz gibi geçmedi. Malumunuz sezona başlar başlamaz, Rusya’nın uçuşları durdurması umudumuzu kırmıştı. Daha sonra açıldı ama geç başladı. Tam toparlanırken, arkasından yangınların çıkması insanların bunun paniğini yaşaması, az da olsa çekilmesi ile rezervasyon iptalleri yaşandı. Günün sonunda buraya kadar getirdik. Çok kötü değil ama, umduğumuz gibi de olmadı. Bundan sonrası özellikle önümüzdeki sene, geçen seneden daha fazla bir umutla bakıyoruz. Birkaç senedir arka arkaya yaşadığımız pandemi ve öncesinde yaşadığımız sıkıntıları hepsini telafi edecek bir sezon olmasını diliyoruz. Pandemi de önümüzdeki bahara doğru inşallah biter diye umudumuz var.”dedi.

İngiltere pazarını da değerlendiren Cengiz Uç “ Antalya ve Bölgemiz Kemer’e çok fazla İngiliz’in geldiğini söyleyemeyeceğim. Daha çok onların lokasyonu, Fethiye, Köyceğiz ve Didim, Kuşadası, Marmaris gibi bölgeler. İngilizle bizim her şey dahil konseptimizi çok sevmiyorlar. Gelecek ve umut edilen İngiliz misafirin % 10’nu Antalya’nın geneline gelse yine iyi bir rakam olacaktır diye düşünüyorum. “dedi.

Kilikya Palace İşletme Müdürü Cengiz Uç, Kasımın sonuna kadar sezonun uzamasını beklediklerini söylerken, “ Ama Kasımın ilk haftası bize sezonun Aralık ayına kadar uzayıp uzamayacağını gösterecek. Muhtemelen Kasımın ilk yarısına kadar uzayacağını öngörüyoruz.”diye konuştu. Video Roportaj: https://youtu.be/_E7WiVZuShE (Halil Öncü)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.