Gelecek Nesiller İçin Bir Milyon

Gelecek Nesiller İçin Bir Milyon

ABONE OL
13:39 - 28/10/2022 13:39
Gelecek Nesiller İçin Bir Milyon
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya´nın en büyük seyahat acentası birliği QTA, bundan böyle en cok sürdürülebilirlik, pazarlama, mesleki eğitim ve tur operatörü konularına odaklanacak.

Quality Travel Alliance´in sevinmek için iki nedeni vardı. Bu hafta Almanya´nın Reutlingen kentinde buluşan QTA yönetimi, gelecek için önemli kararlar verdi ve aynı zamanda da 20nci kuruluş yıldönümünü kutladı.

Bu konuda yorum yapan QTA şefi Thomas Bösl, “QTA olarak 20 yıldır seyahat acentalarının çıkarları için çalıştık ve özellikle de seyahat acentalarının geleceğini sağlama alan birçok projeye imza attık” diye konuştu.

Geleceğe ışık tutan “Reutlingen Kararları“

Aynı geleneği sürdüren QTA yönetimi Reutlingen´deki buluşmada da geleceğe doğru önemli adımlar atarak sürdürülebilirlik, pazarlama, mesleki eğitim ve tur operatörü şirketleri ile işbirliği konularında önemli kararlar aldı. Kararların önemini vurgulayan Bösl, „Aldığımız bu kararları şimdi de daha da gelistireceğiz ve biter bitmez tek tek kamuoyuna sunacağız“ dedi.

Yeni nesil seyahat acentası çalışanı sosyal medya uzmanı da olacak

Önemli kararların biri de seyahat acentalarında yeni yetişen genç elemanlarla da ilgili olup bunların ek eğitimleri için tam bir milyon Euro´luk bir fon oluşturuldu. Bu meblağ önümüzdeki beş yıllık süre içinde gençlere normal mesleki bilgilere ek olarak sosyal medya bilgisini vererek blogculuk yaparak müşterilere ulaşabilmelerini sağlayacak. Resim: © QTA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.