Galatasaray Hamburg Derneğinde Nihat Kırmızı Dönemi

Galatasaray Hamburg Derneğinde Nihat Kırmızı Dönemi

ABONE OL
21:59 - 02/04/2022 21:59
Galatasaray Hamburg Derneğinde Nihat Kırmızı Dönemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hamburg Türk Toplumu (TGH) salonunda gerçekleşen Galatasaray Hamburg derneğinin 10. seçimli genel kurulunda, başkanlık bayrağını Nihat Kırmızı devraldı.

Galatasaray Hamburg Derneği başkanı Durak Demir’in yazılı çağrısıyla toplanan dernek üyeleri, yeni dönem için Nihat Kırmızı ismi etrafında anlaşarak, seçime tek başkan adayıyla gittiler.

Ali Kurtuldu başkanlığında Derya Tuncel Özsimitçi ve ressam Hüseyin Varol’dan oluşan Divan Kurulunun yönetiminde gerçekleşen seçimde, önümüzdeki dönem için görev alacak olan yeni yönetim kurulu organları belirlendi.

Bir Mayıs 2001 yılında kurulan ve ilk kurucu başkanı Behçet Algan olan dernekte, Abdullah Akar, Kamuran Pelek, Ziya Toprak, Mehmet Günyar, Gürol Gür ve Durak Demir başkan olarak geçmiş dönemlerde görev yaptılar.

Genel Kurul toplantısında daha önce belirlenen ve üyelere gönderilen davetiyede belirtilen gündem maddeleri sırasıyla görüşülerek, çalışma, mali rapor ve denetleme kurulu raporlarının açıklanmasının ardından, üyeler maddelere ilişkin görüşlerini dile getirdiler.

Görüşlerin açıklanmasının ardından eski yönetim kurulu aklandı. Daha sonra ise, yeni başkan, yönetim ve denetleme kurulu üyeleri belirlendi.

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Başkan: Nihat Kırmızı

İkinci Başkanlar: Sedat Akgündüz, Havva Çiçek, Volkan Varol

Sayman: Aydın Aktürk

Yönetim Kurulu Üyeleri: Çağdaş Melikoğlu, Esat Erverdi, Hüseyin Çiçek, Caner Suna, Beyhan Acar, Turgut Duman, Mustafa Kahraman, Zeynep Gözde Crispi

Yedek Üyeler: Ziya Toprak, Safiye Kırmızı, Fikret Tustaş

Denetleme Kurulu: Durak Demir, Hüseyin Varol

Asım Kılıç (yedek üye)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.