*** Galatasaray Almanya’da kamp yapacak

*** Galatasaray Almanya’da kamp yapacak

ABONE OL
18:16 - 09/06/2009 18:16
*** Galatasaray Almanya’da kamp yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Galatasaray Almanya’da kamp yapacak

Galatasaray Avrupa GmbH Genel Müdürü Erol Gerçeker, Galatasaray futbol takımının yaz kampını bu yıl Almanya’nın Bochum kentinde yapacağını söyledi

Gerçeker, yaptığı açıklamada, kamp anlaşmasının imzalandığını belirterek, ”Galatasaray, 1-12 Temmuz tarihleri arasında Bochum’da kampta olacak. Burada bir turnuvaya katılacağız. Turnuvanın tüm maçları Bochum Rewirpower Stadı’nda yapılacak” dedi.

5, 8 ve 11 Temmuz’da oynanacak karşılaşmalarda rakiplerinin Almanya’nın Bayer 04 Leverkusen, Mısır şampiyonu El Ahly ve Tunus’tan Esperance takımları olacağını belirten Gerçeker, tüm taraftarları bu maçları izlemeye çağırdı.

Bilet fiyatlarının asgari düzeyde olacağını ifade eden Gerçeker, Galatasaray’ın 16 Temmuz’da UEFA ön eleme maçı oynayacak olmasından dolayı Hollanda ve İngiltere’den aldığı turnuva davetlerini geri çevirmek zorunda kaldığını kaydetti.

Gerçeker, Bochum kampındaki antrenmanların teknik direktör Frank Rijkaard’ın isteği doğrultusunda taraftarlara açılacağını, taraftarların buna anlayış göstereceklerini umduğunu sözlerine ekledi.

Galatasaray, 1 Temmuz’da Düsseldorf Havaalanına gelecek ve buradan Bochum’a geçecek. Sarı-kırmızılılar, 12 Temmuz’da İstanbul’a dönecek.

(A.A) Cüneyt KARADAĞ 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.