Fotoğraf çektirmek için bu odalara rezervasyon yaptırıyorlar

Fotoğraf çektirmek için bu odalara rezervasyon yaptırıyorlar

ABONE OL
15:12 - 27/09/2021 15:12
Fotoğraf çektirmek için bu odalara rezervasyon yaptırıyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Belek ayarında, mimari ödül alan tesis, üst segmente hitap ederken, kışında açık kalacak, hem misafirlerine hizmet verecek, hem de istihdama katkı sağlayacak. Genel Müdür Mehmet Zeki Ünal yoğun ilgi gördüklerini söylüyor:

KIŞINDA AÇIK OLACAĞIZ!

“Myloma Otel çok özel bir otel. Nesi özel? En başta mimarisi çok özel. Belek ayarında bir otel. Bu mimariyi yaparken, mimari ödülü almış bir otel. Nedir bu özelliklerimiz derseniz? Otelİmizin 7. Katına kadar odaların her birinde kendine ait havuzlarının bulunmasıdır. Ayrıca altı tane havuzumuz bulunmakta ve herkese hitap edebilecek havuzlara sahibiz. Çocuklara, orta yaşlara, olgun insanlara, sadece çiftlere. Çok özel bir koyun içinde bulunuyoruz. Mutlu misafirler memnuniyetimiz önceliğimiz. Her türlü konsepte uygunuz. Kışında çalışabilir bir vaziyetteyiz. Kışın tatil yapmak isteyeler de, şehir oteli şeklinde de hizmetimizi sürdüreceğiz.

Otelimizi açalı 3 ay oldu. Geçen sene bir buçuk iki aylık bir deneme açılışı yapmıştık. Biraz daha beyaz yakalılara, üst kesime hitap etmeye çalışıyoruz. Şimdi bize soruyorlar hangi ülkeden geliyor misafirleriniz diye? Her ülkenin üst segmentinden insanları burada ağırlıyoruz. Burada insanlar tatil yaptığı zaman evet ben bu paraları verdim ama değdi denmesini istiyoruz. Şu anda da bunu sağlamış durumdayız.”

İNGİLTERE PAZARINDAN UMUTLUYUZ!

Sezona Pandemide yaşanan olumsuzluklar ile girdiklerini ancak kısa sürede toparlandıklarını söyleyen Genel Müdür Mehmet Zeki Ünal, İngiltere pazarının açılmasının sevindirici olduğunu söylüyor ve şu değerlendirmelerde bulunuyor.

“Aslında sezonun başında pandeminin olması, mayıs ayında her tarafın tamamen kapanması bizi biraz umutsuzluğa sürüklemişti. Ama açıldıktan sonra inanılmaz bir talep aldık ve beklentimizin üzerine çıktık. Bir bütçeleme yapmıştık, bu bütçelemenin de üzerine çıktık. Hala da devam ediyor. Eylül’ün son günleri olması ile beraber ekim ayında beklentimiz çok iyi. Bu arada İngiltere’de açıldı. İngiltere’nin açılması ile beraber de ileriye dönük, İngiliz rezervasyonları almaya başladık. Şu anda çok değil ama ben devamının geleceğine inanıyorum.”

BU ODALARIMIZA YOĞUN İLGİ VAR!

Mylome Luxury Hotel & Resort ‘te 7.katta yer alan Swimup Odalar için misafirler yoğun ilgi gösteriyor. Genel Müdür Mehmet Zeki Ünal, bu odalar için sadece fotoğraf çektirmek için rezervasyon yaptırıp, tatili uzatan misafirlerin olduğuna dikkat çekiyor:

“Bizim swimup odalarımız var. Bu odaların özelliği ne derseniz? Çoğu otelde bu odalardan vardır ama 7. Katta bu tarz oda yok. 7.kattaki tüm odalar Swimup. Bu odaların fiyatlarının çok yüksek olmasına rağmen öncelikle bu odalar satılıyor. Ama bu odaları satın alamayan kişiler de bize gelip son gün bu odalarda kalmak için farkını ödemek istiyorum diyorlar. Bizde niçin son gün diyoruz? Onlarda burada fotoğraf çektirmek için son gün de olsa burayı yaşamak istiyoruz diyorlar. Bu odalarda havuza girdiğinizde, sonsuzluk havuzlarında olduğu gibi önünüzde koskocaman bir deniz oluşuyor. Ve insanlar burada kalmayı ve fotoğraf çektirmeyi inanılmaz seviyorlar. “

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Jn_rgVRhNJk

Haber ve resim: Halil Öncü

TOUREXPI tarafından geçilen Fotoğraf çektirmek için bu odalara rezervasyon yaptırıyorlar haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Fotoğraf çektirmek için bu odalara rezervasyon yaptırıyorlar haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Fotoğraf çektirmek için bu odalara rezervasyon yaptırıyorlar haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.