Fırat Yataklarında Altın mı Bulunacak?

Fırat Yataklarında Altın mı Bulunacak?

ABONE OL
12:49 - 03/04/2022 12:49
Fırat Yataklarında Altın mı Bulunacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

International Press (IP) tarafından geçilen O GÜN GELDİĞİNDE! Fırat Yataklarında Altın mı Bulunacak? KIYAMET ALAMETLERİ Necmettin Nursaçan haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. O GÜN GELDİĞİNDE! Fırat Yataklarında Altın mı Bulunacak? KIYAMET ALAMETLERİ Necmettin Nursaçan haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    Bu Nutuklara bizim karnımız tok saygıdeğer Necmettin Nursaçan hocam! Geç bunları geç. Akşam bir başkasıda konuştu bir yandaş kanalda. Herkese camiye davet etti, yoksa Lut Kavmi gibi helak oluruz benzetmesi yaptı. Bir Vatanın BEYTÜLMALE el uzatanlarla helak olacağını söyleyemedi. Camiye gitmemekle helak olabileceğimizi söyledi. Gelelim günümüze saygıdeğer hocam. Günümüzde yaşadıklarımızdan, hayatın içinden gerçeklerden anlatınız biraz. Adam yalan konuşmakta israrlı. Kim mi? Adam diyorum, Zira o adamdan bu Halka Cumhurbaşkanı olmaz. Maalesef ne yazıkki, bu akılsız beyinsiz HALK onun gibi birini bu ülkenin başına Başbakan ve Cumhurbaşkanı yaptı. Halkı açlık içinde yaşam savaşı verirken, Aç açıkta soğukta yatarken, kıt kanaat geçinirken, çocuğunu bir çikolata alamazken, bu Zat Saraylarda oturamaz, Ramazan’da oruç tutamaz.

    Zira Allah bir Ayette şöyle der; ’’Muhakkak ki Allah adaleti, ihsanı, akrabaya karşı cömert olmayı emreder; hayâsızlığı, kötülüğü ve zorbalığı yasaklar. İşte Allah, aklınızı başınıza alasınız diye size böyle öğüt veriyor. (Nahl 90)

    Bir başka diğer Ayette ise şöyle der; ’’Ey iman edenler! Kendinizin veya anne babanızın ve akrabanızın aleyhine bile olsa adaleti ayakta tutun, Allah için şahitlik eden kimseler olun. (İnsanlar) zengin olsunlar, yoksul olsunlar Allah onlara sizden daha yakındır. Öyleyse siz hislerinize uyup adaletten ayrılmayın. Eğer adaletten sapar veya üzerinize düşeni yapmaktan geri durursanız bilin ki Allah yaptığınız her şeyden haberdardır.’’(Nisa 135)

    Yanıtla
    +0
    -0