FETÖ VE KUMRULARI

ABONE OL
11:27 - 23/10/2020 11:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Başkan RTE  FETÖ için hata yaptık. Allah bizi affetsin dedi. Allah yağmur kar deprem sel gönderdi. Ortalık pril, omo, komili, Hacı Şakir deterjanları ile yıkandı Devlet bile güllü Bahçeli yanında yer aldı maşallah. FETÖ kayboldu mu?

*

Fetöcü Bülent Arınç benim aptallığıma sayın, Allah beni affetsin diye dilekçeyi ahiret hava yolları ile havadan ücretsiz Ahirete gönderdi. TSK’nın Ordunun bağırsaklarını temizletti. El- Fatiha.!

**

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Fetullah Hoca Efendi, dünyanın en büyük imamı dedi. Bilge hooocaaa efendi için Göz yaşı döktü döktüler Türkiye ağlama duvarına döndü. Beraber yürüdük biz bu yolları dedikçe şehit haberleri geldi. F16 lar teröristleri, kuşları vurmadan geri döndü. Milyarlar havaya atıldı bir türlü PKK terör bitmedi ve bitirilmedi. Bunlar bilinçli T.C. Devletinin Demokratik sistemini çökertmek için oynanan oyunlardı. Fetö oyunu. Fistanlı oyun halen ayrık gibi salmış kendini gizli koruyor.

**

Dinazor bekçisi Melih Gökçe Ankara’yı parsel parsel böldü. Fetöcülere yurt, yuva yaptırdı…! Çaldı çırptı sattı halk donuna işemiş gibi sessizce olup bitene baktılar korkudan her şeye âmin dediler.!

**

Serok Ahmet Davutoğlu. Başbakan seçildi ve üç günlük işi gibi beğenilmedi kovuldu. Fetö`nün kuşları her yere yuva yaptı. Hukuk, Sağlık eğitim, güvenlik ve ekonomi Fetöcülerin eline geçti. Milyarlık ciroya sahip olan Gülen cemaati Hristiyan baddist cemaatinin ayrı verziyonuydu. Hiçbir farkları yoktu. İnsan avına çıkıyorlar milletin gencecik çocuklarını ellerinden alıyorlar. Bir de maddi haraca bağlıyorlardı. Bunu bilenlere, karşı çıkanlara, dinsiz imansız damgası vuruyorlardı. İslam dini dört mezhepte olsa artık Türkiye’de din tüccarlığı çok iyi tutmuştu 23 legal cemaat zil çalıp göbek atıp oynuyordu. Çark çok iyi dönüyordu. Maşallah. Hepsi Allah adına yapılan rezillikti. Diyanet işleri başkanlığı ise filim izler gibi her şeyi izledi.

*

Şehit haberleri bir bir gelirken ağlayan halkı onlar gülerek ne güzel mertebeye ulaştılar diye teselli ediyor ama kendi çocukları çürük raporlu, ya da bedelli askerlik yapıyorlardı. Türk- Kürt-Laz.. Alevi-Sünni hiç önemli değil. Cenazesi olanın yüreği yanarken. Rant para hesapları yapanlar kör mü askerlik mesleğini seçmesin diyebiliyorlardı.!

*

Şimdi avcı gibi ne oldu da fetöcü avına çıktılar? İlkbahar Zamlar mı ekonomik krizler mi yolda?

Türkiye nereye gidiyor?  Çeyrek asırdır Türkiye’de APO FETÖ konuşulurken. Fetöcüleri sessizce sistemi çökertti. Başkanlık sistemi de tutmadı. Gelecek ya kadere ya da pedere kaldı.

*

Tek çözüm ülkenin kaderini Atatürk ruhlu düşünerek kimseyi bölmeden ötekileştirmeden, Alevi-Sünni ve Türk-Kürt- Laz Çerkez Zaza Pomak- Boşnak diye kardeş kavgası değil tek yürek tek bilek olup. Terör örgütlerine taviz vermeden. Din tüccarlarına örgütlenme müsaade edilmez ise ülkemiz kaostan kurtulur. Değilse Türkiye 50 yıl daha kirli savaşlarla uğraşır. Bugün FETÖ APO biter. Yarın başka başka terör örgütleri ortaya çıkar. Coğrafi yapı ve genetik olarak acı çekip göz yaşı dökmeye müsait bir ülke yapımız var. Bu kronik hastalık eğitim seferberliği ve üretim ile sonra erer.

**

Fetönün kumruları Devletin her kurumunda sesiz sakin sağlam görevde. Bunu bilmeyen inkâr eden kabul etmeyenler aynaya bakarsa iyi olur.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.