Ferien Touristik ve Coral Travel Almanya´dan büyük atılım

Ferien Touristik ve Coral Travel Almanya´dan büyük atılım

ABONE OL
09:40 - 25/01/2022 09:40
Ferien Touristik ve Coral Travel Almanya´dan büyük atılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Alman Touristik Aktuell Dergisi’nin düzenlediği ve seyahat acentaları oylamalarıyla belirlenen Globus Award ödülünde OTI Holding’e bağlı FERIEN Touristik/Coral Travel büyük atılımla pandemi sürecinde kazananlar arasında yerini aldı.

2019 senesinde Global Awards’ı 10. sıra tamamlayan FERIEN Touristik/Coral Travel, 2021’de ‘En iyi tur operatörü’ kategorisinde 5. sırada yer alarak birçok tur operatörünün aksine tam 5 sıra birden üste çıktı.

GLOBUS Awards kesin sonuç ilk on sıralaması:

  1. Schauinsland-Reisen
  2. Alltours
  3. DER Touristik
  4. Expedia TAAP
  5. Ferien Touristik/Coral
  6. FTI Touristik
  7. TUI
  8. LMX Touristik
  9. Anex Tour
  10. Bucher Reisen

Şirketin Genel Müdürü Koray Çavdır 10. sıradan ilk beşe girerek pandemi sürecindeki yeni yapılanmayla servis odaklı seyahat acenta desteğine ve satışa yönelik kurulan birimlerin ilk meyvelerini aldıklarını belirtti. Duyduğu memnuniyetle ekibinin gösterdiği özverili performansına teşekkür eden Çavdır, yatırım ve yapılanmaya devam edeceklerini belirtti. 2022 senesi için ürün, servis, satış ve pazarlama alanındaki atılımlarla iddialı büyümeyi hedeflediklerinin altını çizdi. Bir senenin üstünde süreden beri OTI Holding’in Almanya’daki yönetiminde devam eden Çavdır başta Türkiye olmak üzere Yunanistan, Mısır ve İspanya’nın özellikle Balear adalarındaki otellere destekleri için teşekkür etti. Resim: © Ferien Touristik

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.