Fenerbahçe’den Seyircisiz Kararına “Kara Leke” Tepkisi

Fenerbahçe’den Seyircisiz Kararına “Kara Leke” Tepkisi

ABONE OL
13:02 - 01/03/2023 13:02
Fenerbahçe’den Seyircisiz Kararına “Kara Leke” Tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Futbol stadyumlarında “Hükümet istifa” tezahüratlarıyla başlayan maçlara seyirci alınıp alınmamasına dair tartışmalar devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü, Kayserispor’la oynayacağı maça taraftarlarının alınmaması kararına ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı.

Haftasonu Kayseri’de oynanacak Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarının alınmaması kararı alınmış ve buna güvenlik gerekçe gösterilmişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü kararın duyulmasının ardından “Kayseri İl Güvenlik Kurulu gereğince taraftarımızın alınmayacağını şaşkınlık içinde öğrenmiş bulunuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu kararı kabul etmemiz hiçbir şekilde mümkün değildir” açıklamasını yapmıştı.

Bugün de maça Fenerbahçe taraftarının alınmamasıyla ilgili resmi tebligatın kendilerine ulaştığını açıklayan Fenerbahçe Spor Kulübü, söz konusu karar itiraza edeceklerini ancak bu kararın tarihe kara bir leke olarak geçeceğini belirtti.

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada “Türk futbol tarihine adalet yoksunu kara bir leke olarak geçecek kararın tebligatı tarafımıza ulaşmıştır. Kulübümüz her şeye rağmen hukukun üstünlüğüne inanarak, bu karar ile ilgili yürütmeyi durdurma başvurusu yapacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, geride bıraktığımız haftasonu oynanan bazı Süper Lig maçlarında taraftarların “Hükümet istifa” tezahüratı yapması üzerine maçların seyircisiz oynanması gerektiğini söylemiş ve dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada da bu tepkisini yinelemişti.

VOA tarafından geçilen Fenerbahçe’den Seyircisiz Kararına “Kara Leke” Tepkisi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Fenerbahçe’den Seyircisiz Kararına “Kara Leke” Tepkisi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Fenerbahçe’den Seyircisiz Kararına “Kara Leke” Tepkisi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.