Fauci: ‘‘Aşılama Takvimi Gecikebilir’’ 

Fauci: ‘‘Aşılama Takvimi Gecikebilir’’ 

ABONE OL
10:09 - 18/02/2021 10:09
Fauci: ‘‘Aşılama Takvimi Gecikebilir’’ 
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Salgın hastalık uzmanı Anthony Fauci, genel halkı aşılama takviminin Mayıs sonu, Haziran başına sarkabileceğini belirtti.

Ulusal Alerji ve Salgın Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Anthony Fauci, aşı stoğunun yetersiz olmasının genel halkı aşılama takviminin Mayıs sonu, Haziran başına sarkmasına neden olabileceğini belirtti. CNN televizyonuna konuşan Fauci, aşıların halkın geneline uygulanmaya başlayacağı tarihin Nisan olacağı konusunda önceden umutlu olduğunu, ancak şimdi bu tarihte gecikme yaşanmasının beklendiğini kaydetti.

Fauci, sağlık çalışanları, yaşlılar ve riskli durumdakiler gibi öncelik gruplarının aşılanmasının ardından genel halkın aşılanması aşamasında aşılamanın başlamasıyla kişilerin aşı olma tarihi arasında da aylar olabileceği uyarısı yaptı.

Fauci aşıların Mayıs’ta toplumun geneline açılması durumunda bile halkın büyük kısmının aşılanmasının yaz sonu, sonbahar başını bulabileceğini kaydetti.

VOA tarafından geçilen Fauci: ‘‘Aşılama Takvimi Gecikebilir’’  haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Fauci: ‘‘Aşılama Takvimi Gecikebilir’’  haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Fauci: ‘‘Aşılama Takvimi Gecikebilir’’  haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.