*** Eski başbakana eşcinsel birliktelik iddiası

*** Eski başbakana eşcinsel birliktelik iddiası

ABONE OL
00:42 - 16/06/2019 00:42
*** Eski başbakana eşcinsel birliktelik iddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Eski başbakana eşcinsel birliktelik iddiası

Hamburg eyaleti başbakanlığı görevinden 25 Ağustosta ayrılan eski eyalet Başbakanı Ole von Beust’un (55), 19 yaşında liseden yeni mezun, Lukas Förster adlı genç bir erkek ile bir yıldan beri birlikte olduğu iddia edildi

Hamburger Morgenpost gazetesi "Ole’nin genç şansı", "von Beust, genç sevgilisi için mi görevinden ayrıldı?" başlıkları ile verdiği haberinde, Hamburg’un Hohe Bleichen caddesindeki ünlü bir satış mağazasının açılışına von Beust ve genç sevgilisinin birlikte katıldıklarını ve bir yıldan daha fazla birlikte olduklarını yazdı.

Gazete haberinde, Hamburg’un Winterhude semtindeki liseden yeni mezun olan 19 yaşındaki Lukas Förster adındaki genç ile Hamburg Belediye Sarayı’nda bir toplantıda tanıştıkları ileri sürüldü.

Bilindiği gibi von Beust, istifa kararından sonra özel yaşamıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine yaptığı açıklamada "Babam önceden bana bir kelime bile söylemeden eşcinsel olduğumu ortaya çıkardığında çok heyecanlanmıştım" demişti. (aa)

beust-escins-id-b.jpg

Süheyla KAPLAN – Hamburg 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.