Erlangen Belediyesi, Müslümanların bayramını kutladı

Erlangen Belediyesi, Müslümanların bayramını kutladı

ABONE OL
14:50 - 13/05/2021 14:50
Erlangen Belediyesi, Müslümanların bayramını kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Erlangen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Florian Janik, Belediye Meclis Üyeleri ve Uyum Meclisi Üyeleri Türk toplumuna pandemi sürecindeki katkılarından dolayı teşekkür ettiler ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı kutladılar.

Erlangen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Florian Janik, Nürnberg Metropol Bölgesi Türk Toplumu (tgmn) başkanı Bülent Bayraktar ve üyeleri DİTİB Erlangen başkanı Tuğrul Sönmez ve Erlangen Türk Kültür Derneği başkanı Müslüm Akgün ‘e özel birer mektup göndererek tüm belediye meclis üyeleri adına Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bu yılda da toplumsal kutlamaların maalesef yapılamadığını belirten Dr. Janik, Ramazan ayının değişik idrak edilmesinin üzüntüsünü dile getirdi.

Öte yandan Erlangen Uyum Meclisi Başkan Vekili Rami Boukhachem de yazılı olarak tüm Erlangen Yabancılar ve Uyum Meclisi üyeleri adına Türk toplumunun ve tüm Müslümanların ‚Şeker Bayramı’nı kutladı.

Erlangen Büyükşehir Belediye Başkanı ve Uyum Meclisi Erlangen Sultan Ahmet Camii de sunulan ücretsiz test imkanlarından vatandaşlarımızın faydalanmasını ve kendilerini korumak açısından bir an evvel aşı olmalarını ve hijyen kurallarına uyulmasını rica etti.

Bu zor dönemde Erlangen şehri için yapılan katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Türk toplumuna canı gönülden teşekkür etti.

 

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.