ERDOĞAN “MÜLTECİLER HUZURU BOZUYOR “DEMEK İSTEMİŞ!

ABONE OL
11:21 - 14/08/2021 11:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bende diyorum ki mülteci sorununu neden görmüyor AKP genel başkanı.

Meğerse Suriyeli ve Afgan sığınmacıların başımıza dert olduğunu biliyormuş. Hatta açıklamalarında Suriye göçmenleri hakkında çok net olarak huzur ve güvenliğimizi bozuyor demeye getirmiş.

Demişte biz anlamamışız. Göçmenlerin kalbi incinmesin diye lafı dolandırmış sanırım;

Erdoğan, “Bugün Avrupa halkları kendi topraklarında huzur ve güven içinde yaşıyorsa Türkiye’nin ve Türk milletinin fedakarlığı sayesindedir.”

Lafın hepsi deliye söylenirmiş. Sayemizde Avrupalı huzur ve güven içinde yaşıyor demek, göçmenler huzur ve güveni bozar demektir. Bu durumda huzuru bozulanda biz oluyoruz kısacası.

Kim bilir kimler ne diyerek aldattı AKP genel başkanını. Kıblemiz bir diye sahip çıkıyorsa, “kıblesi birlerden akıllanmadın mı” diye sorarlar adama.

Gerçi sizde haklısınız, neyin hesabını sorduk ki bunu soralım.

Cemaatçilerin ülkeye açtığı zararın hesabını mı sorduk?

Yanan ormanların mı hesabı soruldu.

Artan borç yükü, enflasyon ya da işsizlik için ne sorduk ki göçmenlere gelsin sıra.

Bu ülkede yolunda gitmeyen her işten hükümet sorumludur. Siyaseten destekçileri, yandaşları ve kim tarafından ücreti ödeniyorsa satılmış medya sorumludur.

Birde Vatandaş sorumludur.

İlk seçimlerde geçersiz oy kullanarak tepkinizi dile getirebilirsiniz. Parti değiştirin demiyorum, meclisi geçersiz oylarla uyarmak lazım. Ekonomi, emekli maaşları, işsizlik ve göçmen politikası ülkeyi batırmadan önce bir uyarı verin. Yoksa iş işten geçmiş olacak demeyi çok isterdim fakat iş işten geçeli çok oldu. Göçmenler ile çıkacak bir sorunda dış müdahale gelecektir. Artık içerden darbe beklemesin kimse, işler çıkmaza girdiğinde asıl “dış güçleri ” göreceksiniz. Bir an önce meclis işin ciddiyetini anlayıp tek adam gidişatını değiştirmelidir.

Her şeyde yazılmıyor ki yazasın!

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.