Erdoğan: DEAŞ elebaşının öldürülmesi bir dönüm noktasıdır

Erdoğan: DEAŞ elebaşının öldürülmesi bir dönüm noktasıdır

ABONE OL
17:45 - 30/03/2021 17:45
Erdoğan: DEAŞ elebaşının öldürülmesi bir dönüm noktasıdır
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘DEAŞ elebaşının öldürülmesi, terörizmle ortak mücadelemizde bir dönüm noktasıdır. Türkiye, geçmişte olduğu gibi, terörle mücadele çabalarını desteklemeye devam edecek’ dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından, “DEAŞ elebaşının öldürülmesi, terörizmle ortak mücadelemizde bir dönüm noktasıdır. Türkiye, geçmişte olduğu gibi, terörle mücadele çabalarını desteklemeye devam edecek” paylaşımında bulundu.

Erdoğan, İngilizce paylaşımında, “DEAŞ, PKK/YPG ve diğer terör örgütleriyle mücadelede en ağır bedeli ödeyen Türkiye, bu gelişmeyi memnuniyetle karşılıyor. İttifak ruhu çerçevesinde terörizme karşı kararlı bir mücadelenin tüm insanlığa barış getireceğine eminim” dedi.

Having paid the dearest price in the fight against Daesh, PKK/YPG, and other terrorist organizations, Turkey welcomes this development.

I am confident that a decisive struggle against terrorism, in line with the spirit of alliance, will bring peace to all of humanity.

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) October 27, 2019

 

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.