DRV lockdownu uzatma kararından hoşnut değil

DRV lockdownu uzatma kararından hoşnut değil

ABONE OL
15:32 - 11/02/2021 15:32
DRV lockdownu uzatma kararından hoşnut değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya´nın „Seyahat Endüstrisi Birliği“ DRV, Federal Almanya Hükümeti ile Eyalet Hükümetlerin ortaklaşa aldıkları lockdownu uzatma kararından hoşnut değil.

Almanya´da dün Federal Hükümet ile 16 Eyaletin Hükümetleri düne kadar geçerli olan kısıtlamaları 7 Mart tarihine kadar uzatmaya karar verdiler. Almanya Seyahat Endüstrisi Birliği DRV tarafından paylaşılan bir bildiriye göre bunun ekonomiye olacak etkisi büyük olacak.

Özellikle seyahat acentalarının, tur operatörlerin ve turizmde faaliyet gösteren sayısız başka şirketlerin durumunun son derece kritik olduğunu vurgulayan DRV, tüm sektörün –yazdaki kısa bir ara hariç – neredeyse bir yıldan beri çalışmaz halde olduğunu ve ayrıca sektöre geleceğe yönelik hiç bir plan veya perspektiv gösterilmediğine parmak bastı.

İçlerinde birçok insanın işini kapatmak zorunda kaldığı veya iflas etmek üzere olduğu turizm çalışanlarının plan, konsept ve perspektife en çok ihtiyaç olduğunu vurgulayan DRV, birçok sektörü tümden kapatan hükümetin, o sektörleri yeniden açmaya yönelik planların da olması gerektiğini söylüyor. Bu gibi planlar yaparken de hükümetlerin sektör temsilcileri ile birlikte hareket etmeleri gerekir.

Bu gibi planların bir an önce yapmak gerektiğini isteyen DRV, konu ile ilgili açma senaryosu, aşama planları ve test stratejilerine ivedilikle başlatılmasını istedi.

Resim: © DRV

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.