Dr. Fritz Felgentreu 2021 de aday olmayacak

Dr. Fritz Felgentreu 2021 de aday olmayacak

ABONE OL
23:50 - 16/02/2021 23:50
Dr. Fritz Felgentreu 2021 de aday olmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

SPD Federal Milletvekili Fritz Felgentreu 2021 de aday olmayacak.

Mocca Dergisi, SPD Federal Milletvekili  Dr. Fritz Felgentreu ile bir röportaj yaptı. Röportaj Mocca Dergisinin 36. Sayısında yayınlanacak. Deneyimli politikacı Felgentreu röportajdan sonraki özel sohbetinde, 2021 Almanya genel seçimlerinde aday olmayacağını, mesleği olan öğretmenliğe döneceğini söyledi.

Bu kararı almasına sebep olan nedenler nelerdir şeklindeki soruya Felgentreu, “20 yıl siyaset yapmak yeterlidir” şeklinde cevap verdi.

Türk Eğitim Derneği Başkanı ve Mocca dergisi Genel yayın Yönetmeni Rüştü Kam da, yaptığı açıklamada, “ Fritz mütevazi bir politikacıydı. Her etkinlikte Türk Eğitim Derneğinin davetlerine icabet ederdi. Biz Türk Eğitim Derneği olarak Felgentreu’u severdik. Tutarlı bir politikacı olarak kendisine değer verirdik” dedi.

Kam  devamla ” Kararı hayırlara vesile olur inşallah” dedi.

Ayrıca Fritz’in oruçlu olduğunu da sözlerine ekleyen Kam, kendisine bu tuttuğun oruç ne orucudur şeklindeki soruya “Paskalya orucudur, 7 gün tutulur” cevabını verdiğini söyledi. Kam son olarak şunları söyledi: “Bizler ona dua ediyoruz, Allah orucunu kabul etsin, bundan sonraki yolunu da aydınlık eylesin…”

Zülfikar Kam

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.