Doğum gününde çocuk hayır kurumları için 1.585 Euro topladı

 Doğum gününde çocuk hayır kurumları için 1.585 Euro topladı

ABONE OL
21:47 - 15/10/2020 21:47
 Doğum gününde çocuk hayır kurumları için 1.585 Euro topladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bielefeld ‘te kurulu Mozaik adlı „ Çok Kültürlü Eğitim ve Danışma Merkezinin “Müdürü Yüksek Mühendis Cemalettin Özer, Bielefeld`te Restaurant Pappelburgta ailesi ve yakın arkadaş çevresiyle birlikte 50. Yaş gününü kutladı.

Sosyal alanda hayli aktif olan, geçmişte farklı büyük Sivil Toplum kuruluşlarının yönetiminde bulunan ve halen CHP Kuzey Ren Vesfalya Yönetimi (NRW) 2. Başkanı olan Cemalettin Vedat Özer doğum gününde davetlilere yönelik yaptığı duygu dolu konuşmasında ‚ ‘‘Sevgili Dostlar, benim bu önemli günümü güzelleştirdiğiniz için hepinize çok çok teşekkürler. 50 senelik bu hayatımda her birinizin özel bir yeri ve katkısı var. Bunun için sizler benim için çok değerlisiniz. İyi ki varsınız güzel insanlar ‚ ‘‘dedi.

Çocuk hayır kurumları için 1585 €uro toplandı

Bielefelteki doğum gününe aralarında CHP NRW Başkanı Nurcan Uğurlu Gül, CHP’li ve başka Dernek yöneticilerinin de davetli olduğu yaklaşık 50 kişi katıldı.

Cihan Akbaba ve orkestrasının konukları eğlendirdiği, Anadolu-Türk mutfağının leziz çeşitlerinin ikram edildiği anlamlı ve güzel doğum gününde hediye yerine LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı), UNICEF Yemen ve ÇYD (Çağdaş Yaşam Derneği Vakfı) gibi yardım kuruluşlarına verilmek üzere 1585 €uroluk bağış toplandı. Doğum günü kutlaması birlikte çekilen halaylarla ve günün anısı kalmak üzere çekilen toplu grup fotoğrafıyla son buldu.

ha-ber.com/Mehmet Tanlı/Bielefeld

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.