*** DİTİB merkezinde resim sergisi açıldı

*** DİTİB merkezinde resim sergisi açıldı

ABONE OL
17:47 - 20/06/2009 17:47
*** DİTİB merkezinde resim sergisi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

DİTİB merkezinde resim sergisi açıldı

Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin (DİTİB) Köln’deki genel merkezinde ”Türk Dünyasında Sanat” adlı resim sergisi açıldı

Serginin açılışına Köln Başkonsolosu Kemal Demirciler, DİTİB Genel Başkanı Sadi Arslan, Köln Başkonsolosluğu Din Hizmetleri Ataşesi Hasan Çınar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşesi Tahsin Özdemir, DİTİB Yönetim Kurulu Üyeleri Ayten Kılıçarslan ve Nihat Özkan, Köln Belediyesi Kültür Dairesi Müdürü Johannes Bunk, DİTİB’in birim müdürleri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Demirciler, resim sergisini çok anlamlı bulduğunu ifade ederek, serginin, DİTİB’in dini içerikli faaliyetlere olduğu kadar, sanat ve kültürel etkinliklere de büyük önem verdiğinin göstergesi olduğunu belirtti.

Arslan da çok değerli sanatçıların ve onların yetiştirdiği öğrencilerin büyük emekler harcayarak hazırladıkları resim sergisini açmanın kendileri için büyük mutluluk olduğunu söyledi.

Arslan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sergide, Sabir Chopurov, Aschraf Geibatov, Ofelia İmanova, Leyla Kadıoğlu, Nedret Munzur, Sharmuhamed Tlegen, Ayşe Baş, Selma Baş Gündoğdu, Tuğba Gündoğdu, Sevgi Kayhan, Şenay Sakarya, Emine Mehpare Uğurlu ve Şerife Ozan adlı sanatçıların eserleri yer alıyor.

(A.A) Cüneyt KARADAĞ

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.