***  Derbi maçının galibi Al-Dersim oldu

*** Derbi maçının galibi Al-Dersim oldu

ABONE OL
23:57 - 15/06/2019 23:57
***  Derbi maçının galibi Al-Dersim oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Derbi galibi Al-Dersim oldu

Berlin Landesliga 1. Gurup’ta mücadele veren Al-Dersim ile Hilalspor arasındaki derbi maçında galip gelen taraf Al-Dersim oldu: 4-2

alhiderzicintro.jpgÇekişmeli ve bol gollü geçen maçta Al-Dersim’in gollerini Huzuli, Abdul, Savaş ve Orhan atarken, Hilalspor’un golleri Ercan ile penaltıdan Hakan’dan geldi.
Centilmence ve dostluk havası içinde geçen maçın daha ilk dakikasında Al-Dersim, Huzuli’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Hilalspor, Ercan’ın 11. dakikada kornerden gelen ortaya vurduğu kafa ile attığı golle 1-1 beraberliği yakaladı. Dengelerin eşit olduğu karşılaşmanın ilk yarısını Al-Dersimspor, Abdul’un 34. dakikada attığı golle 2-1 önde kapattı.
İkinci yarı çekişmeli geçti. Her iki takımda kontra ataklarla gol aradı. Al-Dersimspor, 65. dakikada Savaş’ın attığı golle farkı 3-1’e çıkarttı. Hilalspor’dan Fatih Akyol’un yaklaşık yirmi metreden çektiği sert vole ceza alanı içinde Al-Dersim kaptanı Niyazi’nin eline değince hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı 74. dakikada gole çeviren Hilalsporlu Hakan durumu 3-2 yaptı. Oyuna ikinci yarının bitmesine beş dakika kala giren Al-Dersimspor’dan Orhan, 87. dakikada attığı golle maçın skorunu 4-2 olarak belirledi. Al-Dersimspor bu galibiyetle puanını 40’a çıkartırken, 32 puanda kalan Hilalspor ligde onuncu sıraya düştü.

AL-DERSİM: Filip, Niyazi, Cem, Talha, Ali, Huzuli, Hasan, Abdul, Barış (Mevlüt), Savaş (Muhammet), Serkan (Orhan)

HİLALSPOR: Nihat, Biedemann, Volkan (Can), Fatih Duran, Hakan, Peter, Hasan (Fatih Akyol), Baki, Emrah, Murat (Eco), Ercan
M. Sefa Doğanay-ha-ber.com-berlin
alhiderz.jpg

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.