Deneyimli gazeteci Süleyman Selçuk’tan anılar

Deneyimli gazeteci Süleyman Selçuk’tan anılar

ABONE OL
13:46 - 17/12/2019 13:46
Deneyimli gazeteci Süleyman Selçuk’tan anılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin’in deneyimli gazetecilerinden Süleyman Selçuk 1980’lerin başında başladığı gazetecilik mesleğinde geçirdiği uzun yılllara dayanan anılarını Berlinli gazetecilerle paylaştı.

ATGB Berlin’in (Avrupalı Türk Gazeteciler Birliği Berlin) son toplantısında bu kez Berlin’in en deneyimli gazetecilerinden biri olan Süleyman Selçuk söz alarak meslek yaşamına ilişkin öne çıkan anılarını ve değerlendirmelerini gazetecilerle paylaştı.

Berlin’de gazetecilik mesleğinde bir yandan çok güzel günler geçirdiğini belirten Selçuk, öte yandan kimi tatsız  anlara da tanıklık ettiğini dile getirdi. Selçuk’un, bir Hürriyet çalışanı olarak bir suikaste uğraması ve o anda kendisini ziyaret etmekte olan babasının bir saldırgan tarafından çenesinden yaralanması anılarında çok acı bir gün olarak yerini almış elbette.

Bir haksızlık nedeniyle Hürriyet gazetesi ile mahkemelik olmasını, bu duruma da gazeteci “büyük”lerin ve arkadaşlarının sessiz kalmasını ise yine kötü bir anı olarak değerlediriyor, Süleyman Selçuk.

ha-ber.com olarak Hikmet Tekemen’e çekimini yapıp yayıma hazırladığı bu değerli kayıt için, Süleyman Selçuk’a ise anılarını ve değerledirmelerini paylaştığı için çok teşekkür ederiz.

ha-ber.com / Berlin  

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.