*** Daum’un Hamit’i istediği iddiası

*** Daum’un Hamit’i istediği iddiası

ABONE OL
14:56 - 11/07/2009 14:56
*** Daum’un Hamit’i istediği iddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Daum’un Hamit’i istediği iddiası

Alman Bild gazetesinin İnternet sayfasında yer alan haberde , Fenerbahçe yetkililerinin milli futbolcu Hamit Altıntop’un transferi için Bayern Münih’in Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ve takımın menajeri Uli Hoeness ile görüştüklerini belirtti

Haberde, Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Daum’un, Hamit’i istediği, Fenerbahçe yetkililerinin Rummenigge ve Hoeness ile görüştükleri, görüşmenin sonucunda da transferin mümkün olabileceği, ancak bunun ağustos ayının ortasından önce gerçekleşmeyeceği yönünde sonuç çıktığı ifade edildi.

Fenerbahçe’nin Haziran ayında Hamit için 4,5 milyon Euro’luk somut bir teklif sunduğu belirtilen haberde, Hamit’in henüz tereddüt ettiği ve Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Luis van Gaal ile çalışma konusunda iyi şansı olmamasına rağmen şansını yine de kullanmak istediği kaydedildi.
Haberde, Hamit’in başarısızlığa uğraması durumunda transferi onaylaması beklendiği belirtildi.
Daum, Hamit’in ilgilerini çeken bir oyuncu olduğunu, takımı güçlendireceğini belirterek, ”Ancak her ne pahasına olsun değil” dedi.

Haberde, Daum’un sadece Hamit’in peşinde olmadığı, Lucio ve Borowski ile de ilgilendiği kaydedildi.

Bayern Münih’in kadrosunda 27 oyuncu bulundurduğu belirtilen haberde, ancak Van Gaal’in kadrosunda 22 oyuncu artı 3 genç oyuncu istediği, bunun da 5 oyuncunun gitmesi gerektiği anlamına geldiği ifade edildi.

"BENDE OLAN HEYECANI TÜM KULÜBE YANSITMAK İSTİYORUM"


Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, dünya futbolundaki yenilikleri Fenerbahçe’ye getireceklerini, kendisinde olan hırsı, coşkuyu, heyecanı tüm kulübe yansıtmak istediğini söyledi.
Samandıra Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Daum, antrenman metotlarında dünya futbolundaki yenilikleri kullandıklarını ifade ederek, ”Sporcunun beslenmesi konusunda da yenilikleri takip ediyoruz. Maç analizi konusunda, futbolcunun taktiksel eğitimi anlamında yeni bir sistem getireceğiz. Oyuncumuzu ve rakipleri gözetleme sistemi getirilecek” dedi.


Alman teknik adam, Roberto Carlos ve Emre’nin yeni sezon hazırlıklarındaki performansından övgüyle söz ederek, şunları söyledi:
”Roberto Carlos’u bu şekilde görmek benim için çok büyük bir mutluluk. Bu yaşta, bu hırsla işini yapan örnek bir futbolcu. Emre, takım arkadaşlarıyla konuşuyor, liderlik konusunda bir adım ileri gitti. Vederson koşularda hep ön sıralarda. Deniz ve Selçuk zaten hep önde koşuyordu. Aynısını Kazım için de diyebilirim. Gökhan’ı biliyoruz, her zaman her şeyi vermeye hazırdır. Dünkü Kazım ile Gökhan’ın olayını hemen idmandan sonra kendi ailemiz içinde çözdük, hiçbir sorun yok. Bir daha olmaması gerekiyor.”


"GÜİZA’YA ULAŞMAK İSTİYORUM"

Daum, İspanyol golcü Daniel Güiza’nın ne zaman takıma katılacağıyla ilgili bir soru üzerine, ”Güiza’ya ulaşmak istiyoruz, ama bir tarih vermek istemiyorum. Yoksa ikinci turu ceza olacaktır” dedi.

İlk hedefinin Güiza’ya ulaşmak olduğunu belirten Daum, ”Ulaşamadınız mı?” sorusu üzerine, ”Hayır, konuşamadım. Evet bir tarih verildi kendisine, ama hatırlamıyorum” diyerek bu konuda konuşmak istemedi.

"BİRKAÇ TRANSFER YAPMAMIZ GEREKİYOR"

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Daum, ”Mutlaka birkaç transfer yapmamız gerekiyor” dedi.


Bu konuda kesinleşmeden isim vermeyeceğini ifade eden Alman teknik adam, ”Herhangi bir transfer istemiyoruz, tam bizim düşüncelerimize uygun bir transfer olacak. Aykut Kocaman ile çalışıyoruz, aynı isimleri konuşuyoruz. Bu aramızda olan net bir düşünce. Sezon başlangıcı çok önemli ama Ağustos’un sonuna kadar zamanımız var” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu anlatan Daum, ”Şampiyonluk hedefi için geldim, şampiyonluğa oynamak istiyorum” dedi.


(A.A) 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.