DARBENİN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ!

ABONE OL
11:43 - 23/10/2020 11:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Türkiye Cumhuriyetin de darbeler Tarihi; 27 Mayıs 1960, 12 Mart 1971, 12 Eylül 1980, 28 Şubat 1997 ve 27 Nisan 2007 askeri müdahalelerinin ardından 15 Temmuz 2016 FETÖCÜ Askeri darbe girişimi meclis bombalanarak er askerin kellesi kesilerek, özel harekât polis karakolu bombalanarak tarihe kara leke olarak geçti.

***

1960_ dan beri ülkemizin genç dinamik beyin gücü korku kaygı ve geleceğinden umutsuz yaşıyor. Ekonomik ve teknolojik bağımlılık ile yaşayan. Din tüccarlarının tekelinde kaderci biat kültürü ile Motivasyonu bitmiş nesil. Spekülasyonlarla hayal perest, kinci dindar, bir nesil yetişmiştir. Bütün darbeler de Türk milletinin tertemiz evlatların geleciği ile oynanmıştır. Darbeler muhtıralar ülkeyi maddi ve manevi yönden bayağı yıpratmıştır. Yurt dışına beyin göçleri, iç göçler ve olağan dışı şehirleşme ortaya çıktı. 40 yıldır ülkemizde kirli iç savaş vardır. Halkımız cenaze kaldırmaya alışmış, ağıtlar yakarak vatan sağ olsun demekle. Ne vatan sağ olur, nede ağıtlar diner. Daha çok gelinlerimiz dul, çocuklarımız yetim kalır.

Çözümler üreten düşünen beyin gücüne politikacılara ihtiyacımız var.

**

Türk milleti; Türk-Kürt-Laz-Zaza-Çerkez ve Sünni-alevi demeden teröre karşı tek yürek olup toplumsal hukuksal sorunlar varsa ivedilikle beraber çözüm üretip.

Bir an önce silkelenip kendine gelmelidir.

***

21 yüz yıl çok acımasız olacak. Refahın verdiği huzursuz bir dünya ile karşı karşıyayız. Ekonomik savaşlar. Ulusların psikolojisini daha fazla bozacak. Dijital uygulamalı uzun menzilli silahlar piyasaya sürülerek acımasız savaşlar bizleri beklemektedir.

***

Darbelerin muhtıraların uluslara fayda getirmediği işkenceler, zulümler, baskıcı rejimler ortaya çıkardığı. Gençlerin geleceğini karanlığa sürüklediğini birebir yaşadık gördük. Bundan sonra torunlarımıza daha mutlu daha umutlu bir gelecek vaat ederek, üretim sistemine geçilerek, rahat bir nefes alacak dünya sizlerin olsun.

****

15 Temmuz’da katledilen kurşuna dizilen halkımızı, kellesi sokak ortasında kesilen askerimizin ve vatanın güvenliğini sağlayan polis güvenlik güçlerimize şehit ve gazilerimize aramızdan ayrılanlara rahmet kalanlara sıhhat ve huzurlu bir yaşam dileriz.

Darbesiz güvenli günler yarınlar sizlerin olsun.

Necati Aydın

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.