Crystal Cruises’ın iki kruvaziyer gemisine el konuldu

Crystal Cruises’ın iki kruvaziyer gemisine el konuldu

ABONE OL
20:53 - 08/02/2022 20:53
Crystal Cruises’ın iki kruvaziyer gemisine el konuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Crystal Symphony, ABD’den ve ödenmemiş akaryakıt faturalarında milyonlarca dolarlık suçlamalardan kaçınmak için önce Bimini’ye gitti. Crystal Serenity, Aruba’daki yetkililer tarafından geri çevrildikten sonra Bimini’ye de yön verdi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde haciz edilmeyi önlemek için Bahamalar’a giden iki Genting Hong Kong’a ait Crystal Cruises gemisine yetkililer tarafından el konuldu.

Crystal Symphony ve Crystal Serenity, görünüşe göre ABD mahkemesinin gemilere karşı bekleyen kararından ziyade ödenmemiş faturalar nedeniyle Bahamalar’daki yetkililer tarafından el konuldu.

Crystal Symphony kaptanının mesaj kaydı açıklandı.

“Gemi, ödenmemiş bazı faturalar yüzünden yerel yetkililer tarafından el konuldu. Kulağa ne kadar kötü gelse de, aslında olması oldukça iyi bir şey, yani bazı talihsiz haberler, ama aslında bekleniyordu.”

Gemilerin yolcu taşımadığı ve mürettebat üyelerinin ‘iyi bakıldığı’ belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre, bir federal yargıç, yakıt faturaları için 4.6 milyon dolar ödemeyen gemiler için tutuklama emri çıkardı.

Crystal’ın kruvaziyer gemilerinin operasyonları baharın sonlarına kadar askıya alındı.

Kruvaziyer hattının diğer gemisi Crystal Endeavour, geçen hafta Arjantin’de 19 gecelik Antarktika seferini sonlandırdı, ancak o zamandan beri hedeflenen varış noktası bir gizem olmaya devam ediyor.

Crystal, çağrı merkezini bir sonraki duyuruya kadar duraklattı. Cruise Line, sitesindeki bir gönderide, ABD ve Kanada’da ikamet eden seyahat acenteleri için iletişim hattı açıldı: [email protected].

Resim: (c) Crystal Cruises

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.