Cruise gemilerinde muhteşem geri dönüş başladı

Cruise gemilerinde muhteşem geri dönüş başladı

ABONE OL
09:11 - 29/07/2021 09:11
Cruise gemilerinde muhteşem geri dönüş başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Celebrity Millenium, Celebrity Xpedition ve Celebrity Equinox ile kruvaziyer şirketinin toplam sekiz gemisi sekiz hafta içinde uluslararası sularda seyrine devam ediyor ve misafirlere uzun zamandır beklenen mutlu tatil deneyimini geri getiriyor. Dünyanın seçkin kruz şirketi Celebrity Cruises bir yıldan fazla bir süredir deniz yolculuğuna ara verdikten sonra gemileri harekete geçirmede sektöre öncülük ediyor.

Celebrity Cruises Başkanı ve CEO’su Lisa Lutoff-Perlo, “Yelken açan her yeni gemide, hem misafirlerimiz hem de mürettebatımız için gemide hissedilen yeniden birleşme duygusu beni şaşırtıyor, aslında hepimiz bir yılı aşkın süredir bunu hayal ediyorduk” dedi.

Celebrity Millinium

Alaska’da rüya gibi bir tatil için bekleyiş nihayet sona erdi: Celebrity Millennium, misafirlerini Last Frontier’in ünlü doğal güzelliğini keşfetmek üzere 7 gecelik bir yolculuğa çıkarmak için bu hafta sonu Seattle’dan yola çıktı. Yolculuk, Seattle’dan 11 ayrılış serisinin ilki ve yaklaşık iki yıl içinde Alaska sularına ilk dönenlerden biri.

500 milyon dolarlık bir filo devriminin parçası olan yeni lüks gemi Celebrity Millennium’da konuklar baştan kıça yeniden tasarımın keyfini çıkarabilirler: yeni, modern kabinler ve süitler, yenilenmiş restoranlar ve dinlenme salonları ve konuklarla kıyaslanamayacak şekilde yeniden tasarlanmış bir spa rahatlamak ve şarj etmek için fırsatlar. Özel The Retreat®’te süit konukları özel güneşlenme terasının ve ücretsiz içecekler, gurme atıştırmalıklar, canlı eğlence ve uşak ve konsiyerj hizmeti sunan yeni tasarlanmış bir salonun keyfini çıkarabilir.

Celebrity Equinox

Hafta sonu, Celebrity Equinox da Fort Lauderdale’den Karayipler’e doğru yola çıktı. Yakın zamanda modernize edilen Celebrity Equinox’un ilk seferi, Batı Karayipler boyunca, Bahamalar’daki St. Maarten ve St. Thomas limanlarının yanı sıra Nassau’yu ziyaret ederek 7 gecelik bir rota sunuyor. Daha sonra doğu ve batı Karayipler’e uzanan rotalar yolcuların seçimine sunuluyor

2020 Cruise Critic Cruiser’s Choice Awards’da “Büyük Gemiler Kategorisinde En İyi Hizmet” seçilen Celebrity Equinox, aynı zamanda kruvaziyer dünyasında ses getiren filo modernizasyon programının başarılı bir örneği olarak kabul görüyor.

Denizde sağlıklı tatil

Tüm Celebrity gemilerinde tüm aşılarını tamamlamış bir ekip sizleri bekliyor. 16 yaş ve üzeri ABD’li misafirlerin aşılarının eksiksiz olması ve 1 Ağustos 2021’den itibaren 12 yaş ve üzeri tüm ABD’li misafirlerin aşılarının eksiksiz olması gerektiği ayrıca hatırlatılıyor. ABD dışından gelen yolcular için değişik prosedürler geçerli oluyor. Misafirlerin Celebrity Cruises gemisinde tüm sağlık ve güvenlik önlemlerini düzenli olarak kontrol etmeleri tavsiye edilir.

Celebrity Cruises hakkında daha fazla bilgiyi www.celebritycruises.de adresinde bulabilirsiniz. Resim: (c) Celebrity Cruises

TOUREXPI tarafından geçilen Cruise gemilerinde muhteşem geri dönüş başladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Cruise gemilerinde muhteşem geri dönüş başladı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Cruise gemilerinde muhteşem geri dönüş başladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.