ÇOK AZ İNSAN GERÇEKTEN BUGÜNÜ YAŞAR

ABONE OL
11:32 - 06/09/2022 11:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Hepimizin Hayat’a bakış açısı ve yaşamı çok farklıdır.
Kimimiz yaşamaktan kimimiz çalışmaktan zevk alıyoruz.
Oysaki, Kıymetini bilerek yaşadığımız her an bizler için aslında bir mucizedir.
Çoğu insan bugünü yaşamak yerine geleceği düşünerek yaşarken, Bazıları ise geçmiş ve gelecek arasında birçok kaygı ve endişe ile yaşayarak anı yaşamaktan maruz kalıyor.
Geçmiş için üzülmeyi gelecek için kaygılanmayı seçiyor. Geçmişi düşünürken geçen günlerimizi özleriz. Geleceği düşünürken ise birçok kaygı ve endişe ile yaşıyoruz. Yaşadıklarımız, Acı olsun, tatlı olsun bizlerin en güzel şekilde biçimlenmemizi sağlar.
En güzelini bulana kadar birçok deneyimlerden geçmiş oluruz.
Hayat çok kısa ne geriye bakmalı nede ileriye takılmalı.
Örneğin, çoğu insan hayatının büyük bölümünü çalışarak yaşıyor.
Evi, arabası, her şeyi oluyor, İstediği hedeflere ulaşıyor. Fakat bir türlü yaşamak için kendisine zaman ayırmıyor.
Adeta paranın esiri oluyor, birikim yapıyor. Zaman çok çabuk geçiyor.
Çoluk çocuğumuzu evlendirmiş, her şeyini yapmış tam şimdi yaşamak zamanı diye düşünürken, 60 . 70 yaşına geliyorsunuz bu sefer Yaşamak isteseniz de hastalıklar peşinizi bırakmıyor. Birikim yaptığınız yatırımlarınız da işe yaramıyor. . Tatil yapmaktan da kendinizi mahrum bırakıyor.
Seneye giderim diyerek hayatı erteliyorsunuz. Oysaki, kimsenin garantisi yok seneye çıkmaya. Hayat çok kısa yaşanacaksa şimdi yaşanmalı. Anda kalmalı. Yaşamak çok nadir bir şey çoğu insan bunun değerini bilmez. Yaşam dediğimiz şey. Binlerce rengarenk kapılardan ibarettir. Yeter ki, bu kapıların içine girmeyi ve başarmayı bilelim yaşamdan haz, alalım.
Bu hayat bize verilmiş en güzel bir armağandır. Tadını çıkaralım kıymet bilelim. Düş şekte kendi başımıza ayağa kalkıp yaşama devam edelim. Üzülsek te, her şeyin kalıcı değil geçici olduğunu bilelim. Zaman varken Her şeyi vaktinde yaşayalım. Keşkeler de değil Şimdilerde anda yaşayalım.
Mutlu olalım mutlu kalalım.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.