Christmas Open’e Rekor Katılım

Christmas Open’e Rekor Katılım

ABONE OL
19:55 - 30/12/2019 19:55
Christmas Open’e Rekor Katılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

290 sporcunun katıldığı Christmas Open Taekwondo turnuvasında rekor kırıldı.

Almanya’nın Köln kentine yakın Brühl’de düzenlenen Christmas Open Taekwondo turnuvasında bu yıl 290 sporcunun katılmasıyla bir rekora imza atıldı.

Kahramanlar Brühl spor kulübünün organize ettiği 6.Christmas Open Taekwondo turnuvasına Almanya’nın çeşitli kentlerinden, Belçika ve Luxemburg’ tan 290 sporcu katılarak Kyoguri ve  Poomsea’de birbirleriyle kıyasıya yarıştılar.

Katılımın 200 sporcunun sınırında olmasına rağmen özel turnuva olmasından dolayı kulüplerin ısrarı üzerine son dakikaya kadar kayıt yapan sporcularla bu sayı 290’ı bularak bir ilke imza atıldı.

Gerçekleşen ve saatinden önce biten güzel organizasyonun ardından hak eden sporcunun kazandığı hiçbir tartışmanın ve itirazın yaşanmadığı turnuvada sporcuların önümüzdeki yıl tekrar düzenlenecek olan turnuvaya katılacaklarının sözünü verdiler.

Mahmut Hacıhüseyinoğlu, Mahmut Karakoç, Metin Ceyhan, Ali Kaymaz, Hüseyin Kulaç, Kenan Türk, Kudret Karimov, Kürşad Göktürk, Alirıza Pektaş ve Nail Arslan Türk Taekwondo hocaları sporcularıyla turnuvaya katıldılar.

Hüseyin Gül, Aftab Uddin, Mehmet Ünverdi, Dilek Ünverdi, İbrahim Eğilmez, Alican Eğilmez, Özkan Miyanyedi, Özlem Kaya, Emre Çartan ve Elif Ertural isimli Türk hakemleri turnuvada görev aldılar.

Ayrıca ilk Taekwondo Dünya şampiyonumuz olan Yılmaz Helvacıoğlu da turnuvayı ziyaret ederek genç sporculara ve hocalara önemli önerilerde bulundu.

Turnuvanın sonunda:

1.MHHO, Anadoluspor Krefeld

2.Sporting Taekwondo

3.Team Worriors

4.Sportschule Choi Bonn

Takımları ilk dört sırayı paylaştılar.

ha-ber.com/Hüseyin Gül /Brühl
Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.